Лицето на мъжа показва дали изневерява

10033
Лицето на мъжа показва дали изневерява
Снимка: Free-Photos/Pixabay

Много жени искат да разберат дали мъжът на живота им е склонен към изневяра. Не е нужно да следите телефона му или да го питате защо закъснява вечер. Вгледайте се в лицето му.

Австралийски учени установиха, че е по-лесно да се разбере предателството на мъжа по чертите на лицето. Изследователи от Университета на Западна Австралия провеждат онлайн проучване сред 592 мъже и 924 жени. Разглеждайки техните снимки, те се опитват да разберат склонни ли са към изневяра. Изследваните са попитани дали са били верни на партньора се.

5 начина да разпознаете, че мъжът пред вас е Дон Жуан

Е, кой иска да живее с мъж, който преследва всяко нещо с пола? Но не винаги е възможно да разпознаете един женкар веднага! Някои дами ...

При мъжете се установява, че привлекателността има връзка с предателството. Колкото по-голям красавец е партньорът ви, толково по-често може да ви сложи рога. Връзката между лицата на мъжете и изневярата произтича от тяхната мъжественост, докато женствеността и привлекателността на жените не играят никаква роля при преценката на склонността им да изневеряват. Ако една жена е красива, това съвсем не означава, че няма да ви бъде вярна.

При мъжете склонността към измяна се проявява при масивната долна челюст, изпъкналите ръбове на веждите и тънките устни. Ако на лицето се забелязва силна асиметрия, това също говори за предателство.

Хората с плитко поставени очи са по-склонни към изневяра.

Изневеряващите хора имат празнина между предните си зъби. Такива хора са по-малко надеждни по отношение на създаването на семейство.

5-те опасни капана на връзката с красив мъж

Много зависи от това какъв тип красив мъж влиза във вашата мрежа. Ако имате късмет, това ще бъде мъж, който възприема красивата си черу...

В коментарите към изследването самите учени отбелязаха, че процентът е статистически значим за изследователски цели и е много нисък, за да се направят изводи за това как хората са склонни да изневеряват в живота. Да се определи кой потенциално би могъл да бъде предател и да се разчита само на чертите на лицето е изпълнено с висок риск от грешки. До това заключение стигат австралийските учени. Това съвсем не означава, че всеки трябва да започне да съди лицата на други хора и да решава, че са неверни. Това е просто закономерност.

Относно жените, те определено са късметлийки. Техните черти на лицето не могат да разкрият склонност към изневяра.

Когато избирате партньор, вгледайте се в лицето му. Има ли остра челюст или тънки устни? Има ли празнина между зъбите или те са перфектно подредени? Имайте едно наум, но не забравяйте, че това е просто статистическо изследване и не може да ви даде ясна представа. Има други начини, с които да проверите верността на партньор си. Разчитайте на вашата интуиция и си дайте време. Ако това е мъжът, който искате да бъде баща на децата ви, със сигурност ще го усетите.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Опасни растения за котките, които се намират във всяка цветна леха

5 начина, по които социалните мрежи убиват любовния ви живот

Кои са късните пролетни цветя?

Зодии, които ще се издигнат като феникс от пепелта до 25 април

Искате промяна в живота си? 4 древни японки правила за щастие

7 забранени неща в гардероба, които ще ви натоварят с 50 кг повече

Изхвърлете тези 6 неща спешно, за да не донесат бедност и проблеми в живота

Жените от тези зодии са магнит за богати мъже

Кои билки помагат за ускоряване на метаболизма?

10 случая, когато е време да осъзнаете, че младостта си е тръгнала безвъзвратно

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com