Любовен хороскоп за 4 ноември

14023
Любовен хороскоп за 4 ноември
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Днес не бива да забравяте, че любимият ви също има право на собствено мнение и свой поглед върху нещата. Натискът води до самоотбрана и още по-яростна защита на личните убеждения, така че едва ли ще постигнете нещо с подобна тактика.

Най-важното за теб според годината ти на раждане

Китайският хороскоп е базиран на годината ни на раждане. Той разкрива много от нашите характеристики, които притежаваме. Да разчетеш чо...

Телец

Днес ще изпитате силно желание да промените много неща в личния си живот. За целта обаче трябва да се отървете от страха от новото. За да срещнете някого е необходимо да излезете, да говорите, да давате от себе си.

Близнаци

Днес не бъдете в ролята на наблюдател. Във връзката ви  има проблем, а общите въпроси се решават от двама. В противен случай може да се почувствате изключени от играта, но по ваше собствено желание. Не усложнявайте ситуацията.

Рак

Хороскопът за ноември

Овен Началото на месеца ще бъде изпълнено със заряд за представителите на знака Овен. Дисциплината ви ще е на ниво и това и това ще ви...

Няма нищо срамно в това да харесвате някого. Но как да е сигурен човекът ако не сте по-конкретни и настойчиви. Не използвайте телефон или друг отдалечен начин на комуникация. Назначете среща и говорете очи в очи.

Лъв

Вашата задача днес е ще бъде да събудите у партньора ви желание за борба. Важното е да не се престаравате, за да не се обърне тази енергия срещу вас. Омилостивете човека отсреща с малък подарък или любимата му храна.

Дева

Днес ще сте склонни да обещаете на любимият си всичко, което поиска. Хубаво е преди това да си помислите в състояние ли сте да изпълните обещанията си. От друга страна какво налага подобни жертви.

Личният ви хороскоп за сряда

Овен Днес единственото, което трябва да направите е да повярвате в успеха си. Колкото по-силна бъде вярата ви, толкова по-успешни ще б...

Везни

Днес вашата половинка ще научи нещо за вас, което поради някаква причина сте скрили от него. Най-добре бъдете искрени в обяснението си, тъй като ситуацията и без това е разклатила доверието помежду ви.

Скорпион

Днес ще се чувствате самотни и тъжни. Любимият е на друга вълна и не му се сърдете, че не откликва веднага на нуждите ви. Освен това вие изказали ли сте точната причина за състоянието ви. Не забравяйте, че хората не могат да чета мислите на другите.

Индиански хороскоп показва кое животно сме и какво значи това

Старите хороскопи носят много повече смисъл и познават в дълбочина събития и какви сме в същността си. По тях можем да разберем върху к...

Стрелец

Ако е възможно днес ограничете кръга от хора, с които общувате. Нека половинката ви бъде на преден план. Имате нужда от повече време само за вас двамата. Говорете и обсъждайте проблемите си, но без да задълбавате, а със желание за движение напред.

Козирог

Днес се отнасяйте към любимият си човек, така както бихте искали той или тя да се отнася към вас. Прекалената математика във връзката никога не е водила до нещо добро, особено когато става въпрос за неща, които е трудно да бъдат измерени реално.

Водолей

Кратък хороскоп за месец НОЕМВРИ

Новият месец ще ни донесе нови емоции и предизвикателства, с които трябва да се справим подобаващо. Ето и какво ни чака накратко:ОвенБо...

Днес е ден, в който ще си зададете въпроси относно истинските си чувства. Може би вече някои неща са по навик. Всичко зависи от намеренията ви. Нормално е да има охлаждане на чувствата ви, но страст ли искате или развитие на връзката.

Риби

Днес съществува опасността в отношенията ви да се намеси трети човек. Естествено, вие няма да се във възторг, но този човек е скъп за любимия ви. Опитайте се да проявите търпимост. Все пак вие двамата сте най-важни. Никой няма да открадне половинката ви.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com