Любовен хороскоп за октомври 2016

86647
Любовен хороскоп за октомври 2016
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Очаква ви много любопитен месец, който ще ви накара да осъзнаете кой е човекът за вас и причината за това винаги е била пред очите ви. Очаквайте твърдо доказателство за чувствата и намеренията на някого, не ги пренебрегвайте и отворете сърцето си. Да обичаш е трудно, да позволиш да бъдеш обичан - още повече. Ако се пуснете по течението ще разберете какво е истинското щастие. От вас зависи да създадете една връзка, за това трябва да знаете, че всички ваши усилия ще бъдат възнаградени. Доверете се и нещата ще се получат.

Телец

Колебанията приключват, сърцето ви най-накрая ще реши какво иска само. От вас се иска само да запазите спокойствието и равновесието, което сте постигнали и да не се страхувате от любовта. Когато обичате се чувствате живи и това е необходимост, която ще ви връхлети с пълна сила. Към средата на месец октомври ще се появи първата пречка във връзката, която сте започнали. Не бива да се стряскате и поемете пълна отговорност. Всичко се случва, важно е и двете страни да проявят разбиране.


Близнаци

Ако даден човек вече не е до вас, то не е трябвало да бъде. Не поглеждайте назад, не питайте защо и не мислете за причината. В момента имате най-голяма нужда от това да погледнете към себе си и да осъзнаете от какъв партньор имате нужда. Всичко останало ще си дойде на мястото. Колебаете се дали да признаете симпатии към колега, възникнали наскоро. Не бързайте с действията, изчакайте да видите дали пък няма да отминат още към края на октомври. Ако това не се случи, тогава признайте какво изпитвате.

6-те зодиакални двойки, които си пасват перфектно

Любовта е сложно нещо и много често не успяваме да разберем защо не се получават нещата между нас и някой нов човек. Невъвместимостта в...


Рак

Неочаквани чувства ще объркат малко съзнанието ви и ще ви поставят пред дилема, от която трябва да намерите изход и да вземете най-правилното решение. Двама души ще се борят за сърцето ви, няма правилно и грешно решение, за това не приемайте ситуацията като ултиматум. Послушайте сърцето и разума си. Ако не са на едно мнение, не е сега моментът да решавате. Един от тях е човек, който ви разбира, с който може да говорите дълго. Другият ви разкрива какво е истинската страст. Сърцето и умът ви са в битка и само вие трябва да изберете кое от двете да послушате. Страстта или разбирателството, какво избирате?

Лъв

 

Нови трепети ще ви омаят и ще ви накарат да забравите за всички наоколо. Очаква ви запознанство, което ще ви разтърси и ще ви накара да разберете, че любовта може да се появи наистина точно, когато най-малко очакваш. Вечно покрай вас минават щастливи двойки и си мислите как ли ще се случи и на вас. Ще се случи и то съвсем скоро. Имате всичко, не се подценявайте и не мислете, че винаги причината е у вас. Просто животът си знае работата и ще ви дари с това щастие точно тогава, когато му е времето.

Дева

3-те зодии, които ще срещнат любовта през октомври

Любовта идва тогава, когато цениш достатъчно себе си и знаеш, че заслужаваш да бъдеш обичан. Този октомври ще се окаже много вълнуващ з...

Миналото ни учи да бъдем силни, а изпитанието дали сме научили своя урок идва чак, когато е време да вземем ново решение. Вие сте умни и достатъчно добре познавате себе си. Доверявайте се повече на хората до себе си, има причина те да са там. Началото на октомври ще ви донесе няколко изненади, първата от които е човек от миналото, с който ще възобновите отношения. Ще се изненадате колко общо имате все още и нищо чудно да пламне искра, която да запали стари пожари. Оставете се на събитията и не мислете прекалено много. Каквото е писано, това ще се случи.


Везни

Месецът на романтиката. Вечери, дълги разходки, романтични съобщения и истинско внимание, за което отдавна копнеете. Цялото това романтично пътешествие е...

... за ВСИЧКИ ЗОДИИ - ТУК :)

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Какъв пост се спазва през Страстната седмица?

Защо да горите дафинови листа или да миете пода със сол: лайфхакове за добър микроклимат

Странно защо някои хора не ядат пънчетата на гъбите

Знаете ли къде точно се намира островът на Одисей

Какви обичаи се правят през всеки ден от Страстната седмица?

Какви груби грешки правим при печене на хляб в хлебопекарна?

В коя държава е остров Тортуга - известното пиратска бърлога в миналото

При отслабване: кои са най-грубите грешки, които правим?

В близост до България се намират Принцовите острови - ето къде

С този прост трик ще разберете дали яйцето е твърдо сварено

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com