Майка взриви мрежата с коментар за децата си

18495
Майка взриви мрежата с коментар за децата си

Ако всички майки мислеха така, светът щеше да различен. Представяме ви коментара на Кристина К., която силно защитава тезата, че майките не бива да са най-добрите приятели на децата си. Те трябва да са родители, преди всичко.

"Всяко едно от трите ми деца в момента ми се сърди. Всяко заради различна причина. И знаете ли какво?

Кои са най-лошите бащи?

Учените от Института по бащинство на Обединеното кралство са провели изследване по въпроса, как се разпределят отговорностите по отглеж...

Не ми пука!

Аз съм техен родител, не приятел. Ядосани са ми, защото съм им родител, говоря им като родител и не ги третирам като най-добрите ми приятели. Задача номер едно за мен е да ги обичам. Да ги обичам обаче не значи винаги да са щастливи и да получават всяко едно малко нещо, което поискат от мен.

Да ги обичаш означава да ги отгледаш като здрави, достойни, възпитани и добри хора, с които самата аз бих искала да съм приятел някой ден. Докато децата ми не пораснат, аз не съм тяхна приятелка, не сме на едно ниво и аз съм тази, която трябва да се грижи те да са добре и да вървят по правилния път.

Не разбирам всички майки, които казват, че дъщерите им са най-добрите приятелки. Трябва да ви кажа, че това в повечето случаи това означава, че родителството им се е провалило. Децата трябва да имат уважение към теб като към човек, с когото не всичко е позволено.

Най-добрата възраст за раждане е...

Изследователи от университета на Цюрих са изяснили, че костите на таза на жените се изменят през целия живот, приемайки формата, най-по...

Не се надявам децата ми да ме харесват през цялото време. Дори смятам, че ако децата ми никога не ми се ядосват и съм вечно добра в техните очи, най-вероятно съм се провалила в това да бъда родител. Защото истинските родители са строги и справедливи.

Скъпи родители, знам че да бъдеш родител е наистина сложна задача. Но не изпускайте юздите и дръжте на своите методи на възпитание. Един ден децата ви ще станат прекрасни хора, именно защото не сте им позволили да кривнат по лошия път. Вие сте тяхното мерило за това кое е добро и кое не. И ако не поставите ясни граници, те никога няма да го разберат.

Бъдете силни! Не се огъвайте на молбите им, не им угаждайте на всички прищевки, бъдете любящи, справедливи, добри към тях, но никога не ги разглезвайте... един ден самите те ще са ви БЛАГОДАРНИ!"

Кристина К.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com