X
 
 

Малките неща, които означават много за всяка жена

7468 0
photo of Малките неща, които означават много за всяка жена
Снимка: Pixabay.com
Подаръците са хубаво нещо, но не материалните неща са тези, които показват любовта към жената. Точно обратното. Има някои малки жестове, които са любими на всяка от нас и чрез които бихте могли да изразите чувствата си.

Ето ги и тях:

2 жени се ожениха години, след като си казали "Да" като мъж и жена

Две жени от Великобритания подновиха брачните си клетви, след като преди 21 години си казали "Да", но като мъж и жена. През 1996 годин...

1. Да я питате как е минал денят ѝ

Един на пръв поглед толкова незначителен въпрос, но всъщност означава много за жената. Това показва загрижеността ви. По този начин тя ще започне да ви споделя повече и ще се отпуска пред вас. С подобен въпрос ще я накарате да се чувства ценна и обичана.

2. Взимайте под внимание това, което казва

За да е щастлива жената, партньорът й трябва да я слуша и да не омаловажава думите й. Дамите харесват мъже, които не са на мнение, че мъжът е нещо повече от жената. Ето защо, когато й обръщате достатъчно внимание, тя ще започне да ви обича още повече.

Грозните истини за бременността

Когато забременеете, има много неща, които никой не ви казва. Например - знаете ли, че когато ви правят епидурална упойка по време на р...

3. Обажданията

Любимо на всяка жена е обаждане с думите "Какво правиш, всичко наред ли е?". Този разговор отнема едва няколко минути, но е нещо, което я прави изключително щастлива. Мъжете, които са се научили да правят този жест, определено имат много голям успех с дамите.

4. Комплиментите

Жените рядко си признават, но едно от най-любимите им неща са комплиментите без повод. Това са думи като "Много си красива днес", "Ухаеш приятно", "Имаш много красива усмивка" и др. Обичаме комплиментите, колкото и да ... ДОЧЕТЕТЕ ТУК!

3 чужди жени, които мъжът ВИНАГИ помни

1. Първата му любов Признайте си, че вие ​​също все още не сте забравили очарователното момче, в което сте се влюбили в младостта си!...

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители