Мила Кунис започва снимки в новия филм на Уашовски

25645
Мила Кунис започва снимки в новия филм на Уашовски

Актрисата от "Череният лебед" замина за Лондон за снимките на нова научна фантастика на братя Уашовски. Приятелят й Аштън Къчър също заминал с нея, за да са заедно по време на престоя на Кунис в британската столица, съобщи БГНЕС.

"Мила ще снима поне шест седмици близо до Лондон и Аштън реши също да замине. Те прекарват повечето време залепени един до друг", разкрил запознат източник пред британския таблоид "Сън". Неразделната двойка била забелязана да търси къща в луксозния квартал Мерилбоун в центъра на Лондон, където имения притежават звезди като Кейт Хъдсън и Гай Ричи.

През април гледаме Къчър в ролята на Джобс

През април на големия екран ще излезе първият филм, базиран на живота на легендарния съосновател на Apple. В ролята на починалия през 2...

28-годишната Мила ще прекара няколко месеца в Лондон за снимките на футуристичната лента Jupiter Ascending, в която си партнира със звездата от "Клетниците" Еди Редмайн. Във филма Кунис играе руска имигрантка, преследвана от Кралицата на Вселената, защото притежава същото генетично устройство.

Къчър има известно свободно време, след като приключи снимките на биографичния филм за Стив Джобс - "Джобс". Той много искал да прекара известно време далеч от САЩ, където очаква финализирането на развода си с Деми Мур. Актьорът подаде молба за развод едва през декември макар двамата да са разделени от 13 месеца, но съдебната процедура е блокирана заради спорове за пари.

Редактор: Надежда Иванова

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com