Мъже преживяха родилните болки

40914

Двама холандски водещи решиха да изпитат контракциите, които всяка жена преживява преди раждането, с цел да докажат, че жените са по-слаби и затова трудно понасят родилните болки, предаде БГНЕС.

В предаването си Денис Сторм и Валерио Зена правят най-различни лудости, затова този път те решиха да изпитат и родилните болки на жените. Двамата отидоха в холандска болница, където с помощта на електростимулиране всеки може да почувства колко наистина боли при раждането.

Въпреки че цялата процедура трае общо два часа, за разлика от истинското раждане, което може да продължи до два дни, двамата стигнаха до заключението, че това е едно от най-болезнените им преживявания.

Преди опита, двамата с усмивки питаха медицинските сестри дали и те могат да крещят и псуват както правят жените. Двамата приеха с усмивки и отговора, че със сигурност ще крещят. Както и при истинското раждане, началото беше с леки контракции, които двамата прикриха с насмешки. Когато започнаха същинските контракции обаче, двамата  започнаха да крещят и да скачат.

В крайна сметка и двамата се съгласиха - раждането действително е истинско мъчение.

Китай: Луда се опита неуспешно да заколи таекуондистка

На многолюдна улица в Китай неуравновесена жена с ножици в ръце се нахвърли на млада китайка. За нейно нещастие, жертвата й се оказала...

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com