Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Мъжете от тези зодии НИКОГА не се връщат при бившите си

23 декември 2021, 10:39 часа

Сред господата има и такива, които никога няма да се върнат при бившите си, каквото ще да става. Ако скоро сте се разделили с половинката си и се чудите дали някога отново ще се съберете, може да погледнете в астрологията. Там ще откриете отговор на вашия въпрос.

Ето кои са мъжете, които никога не се връщат при бивши половинки:

Водолей

На Водолеите по принцип им е трудно да изразяват емоциите си, без значение дали става въпрос за положителни или отрицателни. Те са от хората, които никога не прощават. Ако вече сте преминали през раздяла с представител на тази зодия, не очаквайте да се завърне при вас с широко отворени обятия. Дори да склони да проведете разговор, ще го направи единствено, за да не ви обиди и да не оставя негативни емоции у вас за миналото, което сте имали.

Годишен хороскоп 2022 - Лъв

Лъв

Лъвовете са една от най-самоуверените зодии. Те са на мнение, че никога не грешат и ако вашите взаимоотношения веднъж са стигнали до раздяла, няма смисъл да се опитвате да поправяте случилото се. За предпочитане е да ги забравите, вместо това да се опитвате да си ги върнете обратно.

Скорпион

Скорпионите не са най-чувствителните хора, особено когато говорим за връзки, в които не влагат сърце и душа. Склонни са да се оттеглят, без дори да се замислят. За тях връщане назад няма.

Стрелец

Стрелците са едни от най-самостоятелните хора. Ако сте се опитвали да им отнемете правото на избор или сте ги ограничавали, то със сигурност тази зодия няма да склони да се завърне при вас, колкото и дълго време да е минало от раздялата ви.

Козирог

Козирозите са от хората, които винаги ще опитат да запазят самоконтрол. Дори да сте ги накарали да се чувстват емоционално съкрушени, никога няма да ви го покажат. Те пазят честта и достойнството си и със сигурност няма да направят крачка назад.

Най-добре би било да не правите никакви опити да си ги върнете, помнете, че няма смисъл!

Мария Стратиева
Мария Стратиева Отговорен редактор
Новините днес