Мъск отрече за афера с жената на съоснователя на Google Сергей Брин

3212
Мъск отрече за афера с жената на съоснователя на Google Сергей Брин
Снимка: Getty Images

Илон Мъск опроверга статия на Wall Street Journal, в която се твърди, че e имал афера с Никол Шанахан - съпругата на съоснователя на Google Сергей Брин. Милиардерът обвини изданието, че пуска "хейтърски материали" за него и компанията му Tesla.

В понеделник изпълнителният директор на производителя на електромобили отхвърли с пост в Twitter твърдението, че е имал афера с Шанахан, наричайки го "пълна глупост".

„Сергей и аз сме приятели и бяхме дори заедно на парти миналата вечер! Виждал съм Никол само два пъти в рамките на три години – и в двата случая наоколо имаше доста други хора. Нищо романтично“, написа още Мъск.

Позовавайки се на неназовани източници, през уикенда WSJ съобщи, че основателят на SpaceX е имал кратка афера с Шанахан през декември миналата година. Вестникът твърди, че аферата е накарала Брин да подаде молба за развод с Шанахан през януари и е сложила край на дългогодишното приятелство на технологичните милиардери.

Twitter заведе дело срещу Мъск, за да го принуди да финализира сделката

Twitter заведе дело срещу мултимилиардера Илон Мъск, с цел да го принуди да финализира сделката за 44 млрд. долара, в съответствие с пр...

Шанахан е адвокат и изследовател в CodeX – организация, посветена на използването на технологии за подобряване на съдебните процеси, базирана в Станфордския университет. Тя е и президент на фондация, фокусирана върху реформата на наказателното правосъдие, репродуктивното дълголетие на жените и науката за климата.

В следващ „туит“ Мъск сподели със своите над 100 млн. последователи, че е загубил бройката на хейтърските статии за него, публикувани от Wall Street Journal. Според него медията веднъж подала сигнал към ФБР да го арестуват, въпреки че в статия от 2018 се споменава само за криминално разследване на Tesla.

Брин е подал молба за развод, като се е позовал на "непреодолими различия" с Шанахан, пише вестникът, като цитира документи, подадени в окръжния съд на Санта Клара. Брин е член на борда на директорите на компанията майка на Google - Alphabet, и е осмият най-богат човек в света със състояние на стойност 94,6 млрд. долара (78,6 млрд. паунда), според Bloomberg. Мъск е най-богатият човек на планетата и притежава 242 млрд. долара.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Яде ли се кората на райската ябълка?

Как да запазим козунака мек за по-дълго време?

Коя е столицата на Киргизстан

Кога се минава под масата на Великден?

Лесно боядисване на яйца със салфетки - всеки може да го направи

За какво да внимаваме при варенето на яйца за боядисване

По какво може да се познае прясното агнешко месо

Как се пише: усъвършенстване, усъваршенстване или осъвършенстване?

Какви са тънкостите при печене на козунак, които го правят уникален

Тайната на дълголетието на най-възрастната жена на планетата

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Яде ли се кората на райската ябълка?
Яде ли се кората на райската ябълка?

Мнозина вече свикнаха в студения сезон с ярко оранжевите плодове на райската ябълка, които са не само вкусни, но и полезни. Д-р Лидия Квашнина...