На какво се дължи фактът, че напоследък мъжете луднаха по по-възрастни дами

16926
На какво се дължи фактът, че напоследък мъжете луднаха по по-възрастни дами
Снимка: iStock

Всеки човек има своите предпочитания, що се отнася до партньор в живота или просто до половинка за по-краткотрайна връзка. Преди се смяташе, че мъжете предпочитат млади момичета, но днес все повече тенденцията се измества в полза на по-зрелите дами. Оказва се, че господата все по-често се чувстват добре в компанията на по-възрастни от тях жени, с които намират общ език и още доста неща, които ги карат да бъдат с тях. Ето ги и причините, поради които мъжете днес са луднали по по-стари жени.

Очаквания – по-зрелите дами нямат безкраен списък с изисквания към своя бъдещ мъж. Те знаят, че принцът не съществува и искат просто нормален мъж. Възрастните жени са наясно, че всеки има своите недостатъци и можем само да ги приемем, не да ги променим, освен ако човекът отсреща сам не го пожелае. Те няма да зарежат мъжа при първия спор или заради първия минус, който видят в него. Ще седнат, ще поговорят и ще разрешат проблема по мирен и цивилизован начин.

Как да накарате половинката ви да осъществи желанията ви?

Добрите взаимоотношения с половинката, сигурността, обичта, доверието и взаимността са важни, но често са недостатъчни, за да бъдете ща...

Независимост – зрелите дами са независими. Те знаят и могат да изкарват пари и да се грижат за себе си, с което не обременяват мъжа с това. Не се нуждаят от сигурност, защото те сами си я осигуряват. По този начин мъжът може спокойно да работи и да изкарва парите си, без да се чувства потиснат, че трябва да се грижи и за своята половинка. Разбира се, винаги може да направите подарък на жената до себе си, но повечето неща тя сама си ги осигурява. При зрелите жени мъжете не се натъкват на непрестанни капризи, което ги привлича много.

Сексуалност – каквото и да говорим, зрелите дами имат повече опит в тази сфера, знаят какво искат и как да го получат. Знаят и как да задоволят един мъж, което е съществена част от връзката. Мъжете не се притесняват от опита на своята партньорка, напротив намират го за плюс, защото така и двамата остават удовлетворени.

Това са някои от нещата, които мъжете харесват в по-зрелите дами и често казано напълно оправдават тази нова тенденция. Всички тези характеристики са важни какво за мъжа, така и за жената. Колкото по-мъдри ставаме, толкова повече знаем какво искаме и търсим, как да се отнасяме с партньора и как да запазим връзката. Ето защо, за стабилност и сериозни отношения младите мъже търсят по-зрели дами и имат право. Предимствата на възрастта и опита никога не бива да бъдат подценявани, защото са наистина значими.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как да познаем истинските сребърни прибори, а не посребрените?

Новите топ 10 признака на истинската любов

На кого е кръстено международното летище в Мюнхен?

Ето как да пръскате спрея за нос: тайна, която може би не знаете

Името на кого носи международното летище в Атина?

Как трябва да се варят великденските яйца?

Как се нарича страхът от високо?

Как да си направим тинктура от глухарче?

Как най-лесно се свалят стари тапети?

Как се пише: усъвършенствам, усъваршенствам или осъвършенствам?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com