На тези 4 зодии много рядко се изневерява

5745
На тези 4 зодии много рядко се изневерява
Снимка: iStock

Изневерите са нещо, случващо се вероятно откакто свят светува. Факт е обаче, че в днешно време те се превръщат в нещо все по-нормално и открито. Тук не можем да говорим строго за цели групи от хора, но все пак астролозите споделят мнението си с нас, че на представителите на някои зодии почти не изневеряват. Нека видим кои са тези късметлии и каква е причината:

Телец

Представителите на този знак са много уравновесени, лоялни и отдадени на хората, които обичат. Естественото им държание подтиква околните да им върнат със същата загриженост и лоялност, която те дават на другите, така че са много редки случаите, в които Телец може да ви сподели, че са му изневерили. Телците внимателно подбират хората, на които могат да се доверят и затова рядко са разочаровани в последствие. 

Месец октомври 2022 г. ще е вълшебен за тези ЗОДИИ

Близнаци

Близнаците са толкова непринудени и забавни, че техните партньори изобщо не изпитват нуждата да търсят друг човек. Със своята харизматичност и социални умения Близнакът може да накара всеки да се влюби на мига в него. Искрата, която запалват у другите, обикновено ги държи дълго време заслепени и омагьосани. Интересното тук обаче е, че е много възможно именно Близнакът да бъде този, който ще изневери на вярната си половинка.

Лъв

Представителите на този знак са изключително горди и самовлюбени, за да признаят подобно поражение. А и няма нужда, защото едва ли някой, който е одобрен от взискателния Лъв, ще рискува връзката си с него и ще се впусне в изневери. Дори напротив, партньорите на представителите на зодия Лъв трябва да се чувстват горди, че са до такива храбри, елегантни, интелигентни и внушителни личности. Освен това те не са толкова лоши, колкото изглеждат отстрани - ще се погрижат за вашето щастие, няма да ви съдят и няма да изискват от вас да бъдете такива, каквито не сте.

Зодиите, които ще имат много пари тази ЕСЕН

Скорпион

Едва ли има човек, който иска сам да си “сложи главата в торбата”. Ако някой посмее да изневери на Скорпиона, по-добре да се усамоти на някой остров в другия край на света, за да не го застигне могъщото отмъщение. Представителите на този знак са сред най-лоялните и са изключително загрижени за най-близките си. Затова ако те са ви се доверили, а вие се подиграете с тяхното доверие, може да очаквате какво ли не. Но това се случва твърде рядко, тъй като Скорпионите не дават на половинките си поводи за изневери - те са страстни, романтични, отдадени, лоялни - какво повече да иска човек?

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

9 трика за обогатяване на най-обикновения интериор

Какво се яде на Гергьовден по стара българска традиция?

77-годишната Шер с откровено признание защо излиза с много по-млади мъже (ВИДЕО)

86-годишен японец се ожени за първата си любов 60 години след раздялата (ВИДЕО)

Гениалността предавали ли се по наследство?

Как се пише: претекст или предтекст?

Изхвърлете това на Велики четвъртък, за да ви върви през цялата година

Направете това на Велики четвъртък за щастие и късмет

Традиция за Великден 2024

Знаете ли как се плете кръгъл козунак?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com