Най-добрата зимна среща според зодията

2683
Най-добрата зимна среща според зодията
Снимка: iStock/Guliver

Зима е и всичко, което някои искат, е да се сгушат на топло и да се събудят едва когато дойде пролетта. Други пък обожават да се разхождат в снега, да се бият със снежни топки или да карат кънки на лед. За щастие, зимата предлага разнообразие от дейности за всички, особено за влюбените. Ето идеалната идея за среща според зодиакалния ви знак.

Овен

Каква е твоята здравословна закуска според зодията

Закуската е най-важната част от храненията за целия ден. С нея трябва да приемем достатъчно енергия и калории, за да можем да издържим ...

Овенът обожава адреналин, и нищо не може да го спре да превземе склоновете на ски или сноуборд! Този знак пожар обича да бъде предизвикван и предпочита деня му да бъде изпълнен с екшън и вълнение.

Телец

Няма нищо толкова хубаво през зимата, колкото уютът от горяща камина. Горещ шоколад или греяно вино са идеалното допълнение. За Телец това звучи като перфектната зимна нощ.. Плюс това е лесно да увеличите романтиката в тази ситуация.

Близнаци

Вярвате или не, миризмата на стари книги може да бъде доста секси. Това е идеалната зимна среща за този знак. Близнакът е безмилостен мислител. Любопитен и лесно отегчаващ се, този знак на въздуха трябва да бъде психически стимулиран по всяко време. Така че скитането в една книжарница им дава знанията, които искат и, най-важното, опциите. Освен това, това е забавен начин да останете на закрито и все пак активни през зимата.

Ако излизате с Дева - задължително прочетете това

Знакът на зодия Дева започва от 23 август до 22 септември. Представителите на този зодиакален знак са най-големите работохолици, така ч...

Рак

Раците не обичат да излизат твърде много. Освен това, когато е зима, няма нищо лошо да останете заедно вкъщи. Ракът е домошарът на зодиака. Подобно на Телец, този воден знак жадува за комфорт и сигурност. Да останат в къщи в пижамата си е любимото им хоби, с всички екстри и блюда, които могат да се намерят в хладилника.

Лъв

Лъвовете обичат да показват страхотните си движения по леда. Лъвовете обичат да се хвалят, а пързалянето на леда ще свърши точно това. Конкурентни и артистични, Лъвовете ще доминират на ледената пързалка.

Дева

Как влияе Луната на живота ви според ЗОДИЯТА

Луната може да повлияе не само на приливите и отливите, но и на нас, хората. Настроенията ни могат да се променят според фазите на земн...

Перфектен план за супер аналитична Дева? Изградете нещо, което изисква прецизност, като снежна крепост. Девите не обичат да си губят времето. Този знак на Земята иска да се възползва максимално от своето време и всичко, свързано със строителството, е тяхната специалност.

Везни

Извадете шейната и се отправете към парка. Време е да се поизмокрите малко в снега. Везните искат красота, хармония и хубави снимки. Именно затова ден прекаран в парка с много забавление, игри в снега и най-вече, хубави снимки, е идеалната зимна среща за тях.

Скорпион

Няма смисъл да го отричате. Скорпионът обича секса. Това включва и правенето му в гореща вана. Като истински воден знак, Скорпионът се чувства най-отпуснат, когато е във водата, поради което гореща вана е винаги опция. Идеална идея за по-студени дни, нали?

Жените от тези 4 зодии ще ви направят истински щастливи

Има жени, които могат спечелят сърцето на всеки мъж. Те са истински кралици и знаят как да привличат вниманието на околните към себе си...

Стрелец

Истински търсач на приключения, Стрелецът не иска да остане на закрито на голям, удобен диван, дори когато е нула градуса навън. Вместо това, те обичат да се движат и да са на открито възможно най-много. Стрелецът е изследователя на зодиака, а пешеходната разходка е любимото им забавление.

Козирог

Козирогът е най-традиционният знак в зодиака, а нищо не казва Коледа за него повече от изграждането на снежен човек.Този знак на земята е невероятно фокусиран и нищо няма да попречи на неговите зимни чудни мечти да се сбъднат.

Водолей

Ето кои зодии са щастливи необвързани и кои мечтаят за сериозна връзка

Стане ли въпрос за отношения, всеки мечтае да открие любовта на живота си. Онзи специален човек, с който всичко е по-лесно, обичате се...

Водолеят обича да се събира с хора, а какво по-подходящ за това от камина, вино и възглавници около нея, на които да насядат всички. Този въздушен знак живее за разговори и нови преживявания, а огънят ще направи точно това. Но не очаквайте този воден знак да има интимна среща на едно място. Той обича разнообразието.

Риби

Все още можете да се насладите на водата, когато е зима. Подобно на Скорпиона, Рибите се чувстват най-добре, когато са във водата. Риболовът е едно от любимите им хобита, а ледът няма да ги спре. Този знак за водата има ярко въображение, особено когато са сред природата. След това можете да приготвите и вкусно рибно ястие за компания на виното.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

С какво се храни лисицата?

Как да разпознаем вещицата по датата на раждане?

Как да си направим ябълков оцет без захар?

Яснота в ума: 3 прости начина за справяне с тревожните мисли

Името на кой наш град идва от думата "кал"?

Кой български град се е казвал Ески Джумая?

Как град Охрид получава името си?

Кой бесарабски българин става цели 5 пъти министър-председател на България

Диета за болен стомах: какво, как и кога можете да ядете

4 причини, поради които Скорпионът управлява зодиакалния кръг

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

С какво се храни лисицата?
С какво се храни лисицата?

Въпреки че лисицата е хищник, нейното меню е твърде богато, като е разнообразено и с растителни съставки. Разбира се, в основата му, така или иначе,...