Най-добрите храни афродизиаци

1894
Най-добрите храни афродизиаци

Някога се е смятало, че само магически отвари и различни хапчета могат да увеличат либидото. Междувременно имаме на разположение естествени афродизиаци, които ще помогнат да се увеличи желанието за амури. Открийте естествени афродизиаци за мъжката потентност и женското либидо

Как действат афродизиаците? 

Афродизиаците по дефиниция са вещества, които имат положителен ефект върху сексуалното желание и повишават потентността. Сред афродизиаците можем да включим множество естествени продукти, които освен че имат положителен ефект върху здравето и благосъстоянието, спомагат и за увеличаване на желанието за любов (в случая на жените) и физическите сексуални способности (в случая от мъже). Кои естествени афродизиаци са най-ефективни и най-важното - безопасни за употреба - ще говорим за това по-долу.

Афродизиаци в традицията и културата

Афродизиаците присъстват в нашата култура и традиция в продължение на много векове. През Средновековието естественият афродизиак се идентифицира главно с любовните отвари, с които са били известни вещиците.

Тези напитки бяха давани на партньора, за да го накара да се почувства влюбен и да предизвика сексуално влечение. Тези напитки могат да съдържат определени съставки, които увеличават сексуалното привличане и действат като естествен афродизиак.

В повечето случаи обаче действията им се основават единствено на вярата в техните магически свойства. Средновековните вещици са използвали съставки като дървесна смола, домати, боб, животински тестиси и ... косата на човек, който е трябвало да бъде „омагьосан“ с тяхна помощ, за да приготви своите вълшебни любовни отвари.

Артишокът, аспержите, празът и трюфелите също бяха посегнати, чиито продукти бяха приписани с магически любовни свойства. Жените, които искат да насърчат мъжа да играе в любов, могат сами да приготвят определени специфични ястия.

Въпреки това, за да им се предоставят магически любовни свойства, беше необходимо да се изпълнят по определен начин. Това се отнася например за приготвянето на любовен хляб.

Естествен афродизиак за мъже и жени

Преди да се задълбочим в свойствата на отделните афродизиаци, също заслужава да се отбележи, че някои афродизиаци са предназначени за употреба от двамата партньори, други са най -ефективни за мъжете, а трети имат най-добър ефект върху женското либидо.

Ето защо си струва да избирате продукти със сексуално стимулиращи свойства не само въз основа на тяхната ефективност и свойства, но и пола на човека, който ще ги използва. Какви естествени афродизиаци за мъже и жени си струва да се използват, ако искаме да подобрим качеството на нашия сексуален живот?

Джинджифилът е афродизиак, идеален за мъжкото сексуално представяне и женското либидо

Джинджифилът има свойства, които засилват кръвоснабдяването на гениталиите. Благодарение на това удължава мъжката ерекция и прави сексуалните усещания още по -силни.

В случая на жените, неговите затоплящи свойства имат положителен ефект върху либидото и увеличават желанието за секс.

Неговите любовни свойства могат да бъдат подобрени чрез използване на джинджифил с мед, чесън, канела, индийско орехче и карамфил, които също имат стимулиращи и сексуални свойства.

Шизандра е перфектен афродизиак за него и нея

Плодът на шизандра или китайско лимоново дърво стимулира производството на сперма при мъжете и слуз при жените. Тяхната консумация се препоръчва и в случай на намалено либидо.

Шизандра възстановява загубената сексуална енергия, засилва желанието за секс и допълнително има голям ефект върху функционирането на цялото ни тяло.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

3 неща, които трябва да промените в закуската си, за да отслабнете

4 начина да накарате мъжа Скорпион да бъде обсебен от вас

Мачкат всички по пътя си: Тези зодии са най-големите кариеристи

Експерти: 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла

Фешън икони: Жените от тези зодии са най-стилните

Защо имаме замъглено зрение сутрин?

Как да пием чай правилно?

5 храни, за които да забравите след тренировка

5 храни, за които да забравите след тренировка

Как се пише: убедително или обедително?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com