Най-добрите партньори за жената Дева

10129
Най-добрите партньори за жената Дева
Снимка: iStock/Guliver

Жената дева много често я преследват препятствия и трудности в отношенията и с мъжете, поради постоянно неразбирателство със своите партньори. Дори да бъде силно влюбена, те си остава затворена в себе си и не разкрива душата си напълно. До себе си може да допусне само тези мъже, които отговарят на нейните високи изисквания. Не приема използването на жаргон и лошото възпитание.

Сред силния пол тя провокира интерес със своята женственост и уравновесеност. Ако и се скарате или обидите, най-добре купете голям букет цветя и първи отидете да се сдобрите. Тя няма да се признае за виновна и не приема критика. Така че, просто се извинете. Това е най-точната формула, за успешен брак с жена Дева.

В семейния живот тя е почтена, вярна, чистоплътна. Не флиртува, не се впуска в интриги и авантюри, не изневерява.

Жената Дева е земна стихия и най-добре се съчетава с водните значи. С огъня трудно контактува и се появяват много разногласия. 

Най-сложно и е общуването със земните хора като нея и главно с въздушните. Връзките между тях са много проблемни.

Жена Дева в съчетание с мъж Рак

В изпълненото с хаос домакинство на мъжа Рак се появява грамотен и изискан управител. Този съюз може да бъде наречен и брак по сметка, но неговите членове са щастливи, защото взаимно се допълват. 

Те рядко биха се запознали сами. Това ще направят или родителите на бъдещия младоженец или приятели на Девата. Жената Дева още в ранните си години се отдава на търсене на точно определеното и място в обществото. Така тя иска да побърза да заеме стабилно социално положение в стартова позиция, за да  може да отскочи от нея и да тръгне нагоре по стълбата, променяйки непрекъснато своето ниво и социален статус. Следващата и задача, която стои пред нея вече е брак.

Мъжа Рак ще и поднесе на блюдо роднини и приятели и след като двамата направят някои основни разчети, ще встъпят в брак. Романтичния по душа мъж Рак ще започне още в началото на любовния им роман да я ухажва, но по правило, жената Дева ще бъде силно увлечена да следи за реда и дисциплината в дома и ще реагира на неговите ласки по хладен начин. Той обаче ще реагира спокойно на това, защото сполетялото го щастие за него е над всичко. В неговия ум ще бъде "слава бога, провървя ми и този път".

Жена Дева в съчетание с мъж Водолей

В семейството, което тези двамата ще създадат, трайно ще се настанят спокойствието и...войната. Но това в никакъв случай няма да им попречи на щастливата им връзка. Те се отличават силно по типа интелект, който притежават - тя мисли конкретно, а той - абстрактно. Ето защо семейния им живот е една не завършваща шахматна партия  в която всеки ход жената Дева обмисля до най-дребния детайл, а мъжа Водолей действа чрез използване на асоциативния метод. При тях конфликтите от типа на ругатни и крясъци не са обичайни, а тук говорим за висш пилотаж, кой кого ще успее да засегне по-тънко с тихичък умерен тон. В крайна сметка обаче, споровете между двамата за изключително редки, защото по природата и двата знака не са сред конфликтните и няма кой знае какво толкова да делят. За нея е важно мъжа до нея да пази чистотата и реда у дома, да има хубава работа и добри доходи. За него първото от тези неща въобще не е важно, но такива елементарни изисквания не са му проблем да ги изпълнява. Това, което го интересува е тя да не е враждебно настроена към близките и приятелите му или към неговите интереси и хоби. А всичките тези точки са лесно изпълними за нея, особено ако той наистина чисти и подрежда...

Затова - този брак може да бъде наречен "идеален".

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

7 съвета за избор на цветове за стените вкъщи

Невероятни: Това е жената с най-красивите очи в света (СНИМКИ)

Причини защо да не гладите спалното си бельо

Съберете цифрите си на раждане и надникнете в бъдещето

Как да се научите да управлявате собствените си сънища: 5 ефективни метода

Могат ли бременните жени да отидат на гробища: какво казват магьосниците и свещениците?

Колко време се варят яйцата за боядисване?

Как се пише: опасност или опастност?

Това са зодиакалните знаци с най-добрата интуиция!

Най-добрата рецепта за веган бъркани яйца

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com