X
 
 

Най-добрите съвместимости между зодиите

Всяка една сериозна връзка се гради на честност, доверие, отдаденост, общи интереси, компромиси. Когато тези няколко неща присъстват връзката е обречена на успех. Доста хора се доверяват на астрологията и дават шанс на хората, с които си пасват според зодията. Ако все още не сте намерили любовта, въпреки множеството опити, които са се оказали неуспешни, защо да не дадете шанс на астрологията и да опитате още веднъж? Ето и две комбинации от зодии, които си пасват идеално:

1. Овен и Водолей – Водолея е много приспособим и той лесно си пасва с отделните зодии. А представителите на зодия Овен за толкова непоследователни и емоционални, че Водолея ще ги разбира перфектно и винаги ще помагат по всевъзможни начини. И в двете зодии бушуват много силни емоции и чувства и това ще им помогне да се разберат добре. И двете зодии имат приключенски дух, обичат да експериментират и никога няма да се отегчат един от друг. Винаги работят в екип и са заедно в трудностите. Овенът е знак, който много често се ядосва и то от нищо, а Водолея много лесно го успокоява. Проблемът при тази комбинация е, че и двете зодии си мислят, че винаги са прави. Не позволяват на никого да ги критикува и рядко приемат съвет от околните. Непременно отстоявайки позицията си, връзката между тях ще има и трудности понякога. Друг пороблем е, че Водолея обича да излиза с шумни компании, да се запознава с нови хора и да купонясва постоянно, а Овена предпочита спокойствието и уюта на дома.

3-те зодии, които не могат да са само с един партньор

Сексът за едни е любов, за други просто страст. Има зодии, които не могат да бъдат само с един партньор и винаги търсят втори човек. Ет...

2. Телец и Рак – връзката между тях е много силна. Те се разбират и винаги поставят връзката си над всичко останало. Не са ревниви и определено рядко са склонни към изневяра. Те оценяват най-добрите качества в партньора си. И двете зодии търсят сигурност и силна любов, за това си пасват. Те нямат нужда от купони и шумни компании, достатъчно им е да са заедно, независимо къде. Тяхното семейство е сплотено, щастливо и всичко е префектно подредено в дома им. Те обичат да се глезят, да си купуват нови вещи и да ходят на романтични вечери. Обичат да подаряват подаръци един на друг и са много грижовни. Може да възникне конфликт само, когато Телеца започне да прави нещо по собствения си начин, което представителите на зодия Рак определено не понасят. Любовта и на двата знака е много силна и доста често вечна, за това връзката между тях е много спокойна, скандалите за рядкост и двамата винаги са щастливи и удовлетворени от компанията на другия.

3. Близнаци и Водолей – и двата зодиакални знака са много упорити и обичат да постигат нови и нови цели, това ще ги сближи. Те имат нужда от независимостта си и няма да им е проблем да дават свобода на другия. Имат много силна интелектуална връзка и много обичат новите запознанства, което ги събира още повече. И двете зодии обичат приключенията и пътуванията. Представители на тези две зодии много лесно ще си паснат и много бързо ще се опознаят, те са много спонтанни и обичат да се запознават с нови хора. Водолея има прогресивно мислене и винаги може да даде съвет на зодия Близнаци, които често умуват и се чудят какво да направят. Водолеите са много решителни и винаги постигат целите си, а Близнаците мислят прекалено много какво да направят и те по-скоро за много добри събеседницни. Връзката им е много здрава, защото се подкрепят, имат способността да работят заедно и имат общи интереси и навици. Връзката е хармонична и рядко се срещат скандали, а ако има такива то отшумяват много бързо.

4. Рак и Риби – Те не са спонтанни и първо предпочитат да опознаят другия. Раците се отпускат много трудно пред нови хора, докато Рибите са пълната им противоположност. Рибите обичат да се забавляват и да дават много пари, за удоволствия, докато Раците винаги биха предпочели да си останат вкъщи и да спестят тези пари. При тях доста често има малки спорове. Връзката им би могла да бъде силна и истинска, ако и двете страни правят компромиси. И двете зодии не са склонни към изневяра, много са честни и предани и за нищо на света не биха наранили партньора си. Раците имат постоянната нужда да бъдат глезени, а Рибите обожават да показват обичта си. В тази връзка представителите на зодия Рак често за обгрижвани и ухажвани. Понякога се ограничават да показват своите желания и инат, което в даден момент може да доведе до раздяла. Рибите трябва да са много умерени в контактите с Рак, за да не се натрапят прекалено много и трябва деликатно да се опитат да се сближат с тях.

5. Лъв и Стрелец – Комбинацията между тези две зодии е доста интересна и забавна. И двете са огнени знаци, което гарантира съвместимостта им напълно. В тази връзка забавлението е на първо място, а най-важното - имат си огромно доверие. Честите конфликти са породени от желанието на Лъва за повече внимание, което Стрелеца не винаги има желанието да даде. В тези отношения те не зависят един от друг, но стане ли въпрос за семейство, те задължително трябва да се вземат в ръце, защото до сега не са поемали толкова голяма отговорност. Те са доста големи оптимисти, особено по отношение на финансите, което често ги довежда до безпаричие на моменти. Тези силни и огнени знаци си пасват идеално – помагат си, дават си съвети и се радват на успехите на другия, а не си завиждат. Това прави връзката им много силна и здрава и тя трудно би могла да се разпадне заради честите маловажни скандали.

6. Дева и Телец – И двата знака са много практични и премислят нещата, за да ги направят по точния начин. Те са здраво стъпили на земята и винаги знаят какво точно искат да постигнат. Много силни земни знаци между, които определено може да се породи любов. Те са много честни и не са склонни да изневеряват. Доста често между тези две зодии има търкания, но уважават изборите и хобитата на половинката си и не се опитват да се променят по никакъв начин. Караници между тях естествено съществуват, но те са незначителни и няма как да ги разделят.

Ето как се чувства бившият ви след раздялата

Всяка зодия преживява по различен начин края на една връзка. Някои плачат, някои се затварят в себе си, други не изпитват никаква емоци...

7. Везни и Близнаци -Двата знака си пасват идеално, защото си помагат в постигането на целите, въздушни знаци са, което гарантира тяхната интелектуална съвместимост. И Везните, и Близнаците биха предпочели да си замълчат пред това да влязат в спор или да се скарат с някого, което е причина в тази връзка да няма чести скандали. Ако си изградят начин на живот и правила, които да изпълняват, връзката им ще се запази дълго време.

8. Скорпион и Рак – и двете зодии са затворени в себе си, много трудно показват емоциите си и рядко допускат хора до себе си. Точно заради това се разбират и въпреки малко трудното начало, връзката им е много силна. И за двете зодии на първо място е семейството. Те си имат доверие, но въпреки това са прекалено ревниви, което често води до скандали, а понякога и до раздяла. Доста често бурните емоции, които изпитват, им пречат да взимат разумни решения. Ако правят компромиси и си дадат един на друг, връзката им може да издържи доста дълго време и да е базирана на истински чувства.

9. Стрелец и Овен – Има много силно разбирателство в тази връзка. И двата знака дават свобода на половинката си и не се ограничават по никакъв начин. Те не позволяват на никакви проблеми и пречки да ги спрат да бъдат заедно. Когато стане въпрос за семейство, нещата стават една идея по-сложни, но и това за тях не е достатъчно голям проблем, за да се стигне до раздяла. Въпреки че и двете зодии са родени лидери във връзката им никой от двамата не се бори за лидерството, а взимат решенията заедно, без да пренебрегват нечие мнение.

10. Козирог и Телец – Тези две зодии определено много си отиват. Те са много любвеобвилни един към друг и често показват любовта си и на публични места. Отношенията между тези два зодиакални знака обикновено са сериозни и те доста прибързват с плановете за семейство и общо бъдеще. Не са любители на купоните, дори биха предпочели да си стоят у дома, пред това да излязат да се забавляват. Те обичат да си подаряват и да приемат подаръци, защото двете зодии са земни и много обичат материалните неща. Връзката им може да е малко по-скучна, но в нея доста рядко се стига до скандали и спорове.

 

3-те зодии с нова връзка този месец

Април е месец, който ще ви донесе много романтични емоции и страсти, които ще ви направят истински щастливи. Ето кои са 3-те зодии, ко...

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
missing image
Дневен хороскоп за 14 ноември

Овен През този ден не почивайте на стари лаври. Ще може да бъдете спокойни за добрия ви имидж, ако положите достатъчно усилия.  Телец Денят...