Най-подходящият цвят за зодиите: Стрелец, Козирог, Водолей и Риби

51595
Най-подходящият цвят за зодиите: Стрелец, Козирог, Водолей и Риби
Снимка: iStock/Guliver

Стрелец

Като един от най-лудите и шантави представители в хороскопа, цветът на лудите им е топ за всякакви комбинации. Говорим разбира се за жълтото! Яркожълтото е най-притегателно за Стрелците. Не само защото е крещящ цвят, но и защото подсилва естествения оптимизъм и жизнерадост на представителите на този знак. За тях подходящи цветове са също и оранжевият, червеното, а и шафраненият цвят. Бялото им създава усещане за мир и спокойствие, а черното за баланс. Много харесват яркосиньо и червено. С други думи няма цветове, които да не им отиват!

Най-подходящият цвят за зодиите: Лъв, Дева, Везни и Скорпион

Ето цветовете, които ще донесат вътрешен баланс, сила и увереност на зодиите Лъв, Дева, Везни и Скорпион. Лъв Както са златни гривата...

Козирог

Тъй като Козирозите са борбени, стилни и обожават да работят, за тях един от най-подходящите цветове е черният. Черното най-добре кореспондира със стила и силата на Козирога. Този цвят е като щит срещу емоционалния стрес - прикрива и пази. Други подходящи цветове за тях са моряшкосиньото, индиговосиньото и сивото. Като земен знак естествено е да избират и кафевите тонове. Червеното не им влияе много добре и по-скоро ги изнервя. Класическата стилна комбинация от черно и бяло е една от любимите за повечето Козирози.

Водолей

За техните нетрадиционни прояви и прищевки, най-подходящи разбира се всички възможни странни цветови комбинации и шаренийки. Лилавото и всички странни нюанси им допадат и им стоят изключително добре, защото изпъква вътрешния им свят. Обичат електриковите цветове, които се променят на светлината. Често комбинират супер странни цветове и десени, които се набиват на очи. Ексцентриците в хороскопа показват своята природа доста активно с външния си вид. Те също обожават черното и имат периоди, в които носят забележителни тоалети само в черно.

Най-подходящите цветове за зодиите: Овен, Телец, Близнаци и Рак

Външният ви вид разкрива вашия вътрешен свят. Според зодията си всеки има определено излъчване черти на лицето или тялото и характера, ...

Риби

Всички морски цветове и нюанси, които напомнят за морето, водата и морското дъно са изключително подходящи за тях. Много добре им стои жълто и свежите цветове и нюанси. Често обличат пастелни цветове като лавандулово, прасковенорозово и светложълто, защото с тези цветове се чувстват в естествена хармония и спокойствие. Бялото им създава едно специфично мечтателско излъчване. Странно, но зеленото не е най-благоприятният цвят за тях, защото блокира енергията им.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как град Охрид получава името си?

Кой бесарабски българин става цели 5 пъти министър-председател на България

Диета за болен стомах: какво, как и кога можете да ядете

4 причини, поради които Скорпионът управлява зодиакалния кръг

От мрънкане и стрес: храни, които съдържат много магнезий

С какво се храни шаранът?

Любителка на животните обърка помпон от шапка с ранен таралеж и хукна да го спасява (СНИМКА)

Как да запазите спокойствие, когато всичко около вас предизвиква стрес

С какво се храни синигерът?

"Русият" шоколад на Франция срещу розовия на Швейцария: Кой ще спечели битката?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com