Най-страшните неща, които някога са намирани зазидани в стени

2565
Най-страшните неща, които някога са намирани зазидани в стени
Снимка: Gettyimages.com

Всички сме гледали филми на ужасите, но как бихте реагирали, ако реално ви се случи да правите ремонт, да разбиете стената и вътре да намерите нещо ужасно и страшно? Става ясно, че подобни случаи не са рядкост в световен мащаб и през годините в подобни ситуации са намирани някои изключително ужасни неща. Вижте кои са те: 

Дъска за общуване с духове

Всички сте виждали по филмите тези дъски, с които екзорсистите общуват с духове. Дъската има букви, от които духовете от отвъдното би трябвало да формират думи чрез комуникацията си с екзорсиста. Той или тя от своя страна подрежда буквите, които чува в дума, за да предаде съобщение. Поне на теория би трябвало да работи така. И колкото и странно да звучи сигурно бихте се шашнали много, ако намерите стара дъска за общуване с духове скрита в дома си. Потребител на Reddit споделя история от свой ремонт, при който съборил стара стена в къщата си, за да открие подобно "съкровище" в климатичната шаха. 

10 кратки страшни истории по две изречения

Ракета 

Да, точно така. Ракета. При това не обезвредена. През 2011-та година мъж от Уисконсин прави основен ремонт на дома си и докато разбива банята открива ракета с дължина от около 50 сантиметра. Той изважда опасния предмет извън къщата и се обажда в полицията. След това сапьори я взривяват на безопасна локация. Според собственика на къщата ракетата е била оставена от човека, от който е закупил имота. В неговото семейство е имало военнослужещи, които са запазили този странен сувенир. 

Парцалена кукла със заплашителна бележка

Е, тук вече определено влизаме в елементи на хорър жанра. Джонатан Люис от Великобритания ремонтирал дома си и премахвал стена, в която намерил обезпокояваща гледка. Там го чакала стара парцалена кукла със заплашителна бележка. Бележката и куклата са поставени там от 1961-ва година, а в текста е описано, че тя се казва Емили и е наръгала предишните си собственици. Не сме сигурни, но предполагаме, че Джонатан е продал къщата. 

14 смразяващи кратки истории на ужасите

Хиляди отровни паяци

И докато една парцалена кукла може да е просто лоша шега от предишните собственици, то това е съвсем реална опасност. Двойка купила стара къща в Сейнт Луис през 2007-ма година, но скоро съжалили. Двойката описва, че буквално хиляди паяци излизали от стените. За зла участ видът се оказал и отровен. Интересно е, че професор по биология от университета в Канзас бил пратен да изследва дома. Според неговите данни е имало над 6000 паяка в стените. Семейството съдило предишните собственици заради това, че не им казали за проблема и получили обезщетение от над 400 000 долара. След като са се отървали от паяците поне това е имало щастлив край. 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

9 натурални енергийни напитки, които ще ви заредят с енергия

Каква е разликата между акрилни и темперни бои?

Всичко е временно: 5 будистки мъдрости за намиране на покой в себе си

Тези зодии поставят щастието на партньора си на първо място

Знаете ли с какво се хранят охлювите?

С какво се храни лисицата?

Как да разпознаем вещицата по датата на раждане?

Как да си направим ябълков оцет без захар?

Яснота в ума: 3 прости начина за справяне с тревожните мисли

Името на кой наш град идва от думата "кал"?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com