Най-верният хоросокоп за ЛЯТО 2019

11260
Най-верният хоросокоп за ЛЯТО 2019
Снимка: iStock/Guliver

Овен

(От 21 март до 19 април)

Това лято ще ви върне към основите. Най-накрая ще намерите време да се свържете отново с отдавна изгубени приятели или членове на семейството, с които не сте могли да поддържате връзка. Нови и интересни хора ще влязат в живота ви и ще създадете спомени, които ще останат за дълго. Ако понастоящем сте необвързани, възможността да се срещнете с човек, който привлича интереса ви, е много голяма. Може би не е вашият принц Очарователен, но през това лято, това няма значение! Няма нищо лошо в добрата лятна свалка, Овен. Дръжте нещата спокойни и просто се насладете на добрата компания. Време е да се позабавляваме и отпуснем!

Телец

(От 20 април до 21 май)

Двойката зодии с най-малък шанс за успешна връзка

Има хора, които си пасват от първия път, но съществуват и такива двойки, които изграждат връзката си с много взаимни усилия и компромис...

Чувствахте се съсипани през цялата зима и сега чувствате чувство на безпокойство. Имате нужда от промяна. Тялото ви боли и копнее за ново хоби, за да ви изведе от вашата зона на комфорта. Така че, Телец, това лято е време да излезете навън. Отидете на разходка. Потичайте. Карайте велосипед. Каквото и да правите, просто отидете някъде,където и да е . Това лято ще бъде приключенско, спонтанно и вълнуващо лято.

Близнаци

(От 22 май до 21 юни)

Това лято ще бъде за забавяне и за приемане на живота малко по-сериозно. Напоследък умът ви е бил навсякъде и вашите мисли непрекъснато се състезават една с друга. Това лято е шанс да дадете почивка на своя мозък. Научете повече за себе си като изучавате всяка пукнатина на ума, тялото и духа си. Разберете какво ви кара да отметнете. Прочетете добра книга или направете соло пътуване до нов град за ден. Бъдете в мислите си. И не забравяйте да забавите. Животът не е предназначен за бързане, Близнаци.

5 причини да обожаваш жената според зодията ѝ

Фаталните грешки, които всяка зодия прави в любовта

Характеристиките на всяка зодия са определящи за любовните отношения. Моментите, в които нещо все не достига, са пагубни. Затова е добр...

Рак

(22 юни до 22 юли)

Това лято ще бъде всичко за вас, Раци! Чувствате се така, сякаш другите неуморно винаги се опитват да ви разкъсат и да ви принудят да се чувствате зле от себе си. Това лято е всичко, за да изритате тези лоши вибрации на бордюра и да разберете кой сте. Живейте живота си точно така, както искате. Не дължите на никого никакви обяснения или извинения. Най-накрая ще позволите на свободния ви дух да заблести. Време беше!

Лъв

(23 юли до 22 август)

Това са най-изкушаващите жени според зодията

Ако има нещо по-изкушаващо от десертите, то това са жените! А какво ще стане, ако ги обединим в едно? Една много прекрасна комбинация. ...

Това лято е за разгадаване на парчета от пъзела на живота ви. Вие бавно започвате да виждате как нещата се проявяват. Правилните хора, правилната работа, точните моменти, всичко изглежда е правилно. Колко вълнуващо е, нали? Това лято ще бъде вашето време да отпразнувате напредъка си в живота. Прегърнете го. Трябва да бъдете така невероятно горди със себе си. И това е повече от достатъчно основание да се отнасяте към това лято като към едно голямо парти. Време е да го изживеете. Заслужавате го!

Дева

(От 23 до 22 септември)

Имате толкова много нови и вълнуващи идеи за това лято. Имате толкова много идеи, че дори не сте сигурни как точно да насочите всички тези идеи наведнъж. Планирането е страхотно, Дева, но понякога най-добрият план е да нямаш план. Понякога просто трябва да приемете живота такъв, какъвто е. Носете се по течението. И спонтанността и импулсивните решения ще бъдат основен компонент на вашето лято. Ще поемате рискове, каквито никога преди не сте имали. Живейте на ръба малко. Забавлението го няма, ако винаги сте в безопасност.

ЗА ОСТАНАЛИТЕ ЗОДИИ ТУК

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Кои са топли и кои студени цветове

Кои планети в Слънчевата система са газови гиганти

Житейски илюзии: 3 токсични нагласи, от които трябва да се отървете преди 30-годишна възраст

Знаете ли кои храни са най-богати на фибри

Знаете ли кои са седемте чудеса на света

Пазете нервите си: 5 съвета от тибетски монах, за да се отървете от стреса на работното място

6 лайфхака от тези, които са отслабнали без диета

Знаете ли кои са седемте изкуства

Кои са първите симптоми на пролетна умора

Мис съвършенство: как да свалим мазнините по корема

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com