Най-верните съпруги и съпрузи според зодиакалния знак

36748
Най-верните съпруги и съпрузи според зодиакалния знак
Снимка: iStock/Guliver

Дори най-силните двойки не са имунизирани срещу измама. Преди да се свържете с любим човек, трябва да се уверите в неговата лоялност. В тази връзка астролозите са съставили рейтинг на Знаците на Зодиака, които не са способни на изневяра.

Най-верните съпруги според Зодиакалния знак

6-то място - жена Риби. За представителите на това съзвездие нищо не е по-важно от семейството. Обикновено не бързат да се женят и да имат деца. Но когато това се случи, те спокойно се отказват от свободата и посвещават цялото си време на близки.

5 място - жена Водолей. Водолеите имат доста труден характер и не всеки успява да изгради силна връзка с такава жена. Представителите на това съзвездие се отличават със своето свободолюбив нрав.

4-то място - жена Близнаци. Близнаците са много общителни. Често правят нови запознанства с противоположния пол, но като правило общуването не надхвърля приятелството. Обикновено Близнаците започват да общуват с други мъже само защото общуването е основният им източник на положителни емоции. Постоянството и рутината не се отразяват добре емоционалното им състояние, така че ако през цялото време са с един и същи мъж, те стават раздразнителни.

3 място - жена Дева. Изневярата на съпруга е основният страх на представителите на това съзвездие. Ето защо, те самите никога няма да могат да „кривнат“ и няма да простят на половинката си за такъв акт. Девите имат доста консервативни вярвания относно лоялността, така че дори няма да си позволят да флиртуват с други мъже.

2 място - жена Телец. Женените жени Телец винаги са загрижени за поддържането на благоприятна атмосфера в дома си. Дори като свободни дами, те са много капризни в избора на партньор и са фокусирани най-вече върху намирането на истинска любов.

1-во място - жена Рак. Дори самата дума „предателство“ предизвиква страх и отвращение у жените Раци. Представителите на това съзвездие са не само неспособни да предадат, но и презират онези, които изневеряват на близките си.

Най-верните съпрузи според Зодиакалния знак

6-то място - мъж Козирог. Докато Козирогът е свободен, понятието „вярност“ няма специално значение за него. Той може да сменя партньори седмично и дори да не помни имената на бившите си. Но ако наистина се влюби в жена и й предложи брак, тогава интересът към други дами ще изчезне. Семейният живот може да промени мъжете Козирог до неузнаваемост.

Щастлива ли е връзката ви? Провери с тези бързи въпроси

Каква е тайната на щастливата връзка? Според специалистите по човешки взаимоотношения най-ключово са успешните романтични партньорства ...

5 място - мъж Стрелец. Представителите на това съзвездие са верни и любящи съпрузи. Обикновено те създават семейство късно и до този момент успяват да походят и да се насладят на женска компания, така че след сватбата всички мимолетни романи и други момичета остават в бурното им минало. Всъщност мъжете Стрелци имат необичайно отношение към нежния пол.

4-то място - мъж Лъв. На пръв поглед темпераментните Лъвове изглеждат полигамни, за които измамата е нормална. Но всъщност те са добри и отдадени съпрузи. Представителите на това съзвездие уважават съпруга си не по-малко от себе си.

3 място - мъж Дева. Женените Деви никога няма да си позволят близост с друга жена. Те са много чисти и дори мисълта за случайна близост ги отвращава. Независимо от това, добре поддържаните и  привлекателни мъже Дева  са популярни сред противоположния пол и често стават обект на внимание на така наречените хищници.

2-ро място - мъж Рак. Най-любящият и грижовен съпруг с право може да се счита за мъж Рак. Преди да направят оферта, те внимателно изучават характера, начина на живот и поведението на бъдещия съпруг.

1 място - мъж Телец . Телецът е примерен семеен мъж. За тях предателството е абсурден акт, характерен само за влюбени и романтични млади мъже, но не и за семейни. Следователно представителите на това съзвездие дори не гледат към други жени.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как да се държим с мъж който ни е наранил?

Плодове, които не трябва да ядете, ако искате да отслабнете

По какво може да се познае старият козунак

Какво задължително се яде на Лазаровден?

Как да проверим яйцата дали са пресни

Борба с времето: Как се променят зъбите с възрастта?

В коя държава официалният език е каталонски

Малко хора знаят къде се намира Бутан, а още по-малко името на столицата ѝ

Какво задължително се прави на Гергьовден за късмет?

Какво се дава на лазарките по традиция?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com