Напиши писмо на непознат

41652
Напиши писмо на непознат

Представи си, че пишеш писмо на човек от срещуположния пол. Не знаеш кой! Може би е красавица или изискан джентълмен; може би е някой, който има нужда от подкрепа; може би просто ще го усмихнеш с думите си…

В забързания свят съобщенията ни стават все по- кратки, а посланията все по-повърхностни. Писмата са останали някъде там в миналото – носталгичен спомен за забравена реалност. Сякаш не помним колко силни са думите – могат да окриляват, вдъхновяват, замислят и провокират.

НЕ правете това във връзката си

Има много неща, които не осъзнаваме, но именно те бавно, но сигурно подкопават връзката ни и я водят към гибелния й край. Нека им обърн...

Имаме добра новина. До 5.12.2012 имаш възможност да се включиш в приключение и да напишеш писмо до непознат. Инициативата е на организаторите на поредицата събития - Sexy&Single Party. Проектът е насочен към необвързаните и ги приканва да напишат послание до човек от срещуположния пол. Писмото може да е философско, смешно, любовно или каквото си поискаш.

Можеш да изпратиш своето послание чрез формата на следния адрес: speeddating3.com/pismo. Писмото ти ще бъде получено от някой от участниците в Sexy&Single Party на 6.12.2012. Организаторите ще разпечатат всички получени писма и ще ги раздадат на присъстващите на партито (писма ще могат да се пишат и по време на самото събитие).

Ако имаш желание, можеш да оставиш контакт за обратна връзка в края на писмото си. По този начин, ако думите ти заинтригуват получателя на писмото, той може да се свърже с теб.

Жените "преценяват" мъжа за 90 секунди

90 секунди са необходими на една жена, за да разбере още на първата среща дали мъжът, с когото е излезнала, е добър потенциален партньо...

Наречи го игра, забава или провокация. Отдели пет минути, за да усмихнеш някого. Какво би написал, ако не знаеш кой ще прочете писмото ти? Какво ще е настроението на писмото ти, ще разкриеш ли нещо за себе си, ще попиташ ли нещо? Включи се в приключението, а ако искаш да получиш подобно писмо, регистрирай се за Sexy&Single Party на speeddating3.com/party !

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com