Недостатъците в брака, които трябва да поправят различните зодиакални знаци

3725
Недостатъците в брака, които трябва да поправят различните зодиакални знаци
Снимка: iStock

Овен

Време е да се доверите на партньора си. Това са ценните моменти. Овен, вие имате дълбока. Когато махнете щита си, изгрява магическа интимност, която ви помага да разберете по-добре себе си и връзката си. Това е моментът да слушате и да се учите, като влезете в техните обувки. Когато разберете и направите това, ще видите всичко красиво в несъвършенствата на любимия.

Телец

Преди да се погрижите за другите в една връзка, важно е първо да се погрижите за себе си. Време е да си починете от настоящия фокус и да помислите за себе си.

Близнаци

Сега е моментът за признания. Не сте нарушили обещание или сте наранили съпруга си несъзнателно? Когато искрено признаете това и се опитате да го поправите, този акт на откровение ще помогне на връзката ви.

Рак

Когато включвате партньора си в мечтите и желанията си, ще си спомните, че не сте сами. Вие сте част от значима връзка. Интимните отношения ви помагат да запалите искрата в живота си и в резултат на това процъфтявате в истинско желание за равенство, любов, приятелство и смях.

Лъв

Когато вашият гений се събуди, вие осъзнавате, че не е нужно да правите всичко сами. Имате отдаден, мъдър партньор до себе си.

Дева

Време е да приемете нещата такива, каквито са. Иронията е, че истински промени могат да се случат във връзката ви, след като се отдадете на идеята, че нещата са точно такива, каквито са.

Везни

Везни, вие сте в процес на промяна. Вече не сте човекът, който сте били. Вие сте между това, което е било, и това, което ще бъде. Както се променяте, така ще се променят и отношенията ви -това е една от причините да държите съпруга си на разстояние. Когато погледнете назад, вашата любов и уважение ще нараснат взаимно.

Скорпион

Вашето партньорство със съпруга ви може да не се вписва във вашето въображение и това е, което вкарва капана на страховитата проекция и драма. Други са отражение на вас и когато става въпрос за партньор повече. Време е да допуснете съпруга си до своята слабост.

Стрелец

Поемете дълбоко въздух и концентрирайте чувството на радост. Време е да се свържете с природата. Време е да се насладите на вашите взаимоотношения, извивки и завои.

Козирог

Връзката ви може да се фокусира върху това да работите за създаване на красива обстановка, да се забавлявате с приятелите си и да се наслаждавате на спокойни, любящи моменти заедно. В този съюз преобладава хармонията на тялото, ума и духа.

Водолей

Време е да спрете многозадачността, да проверявате телефона си, да мислите какво ще кажете по-нататък и да правите всички неща, които ви пречат да се обвържете напълно. Внимателното слушане е начинът, по който се потапяме в личността си.

Риби

Има ситуации в живота ви, когато виждате стойността на загубата, скръбта и разбитото сърце. Подаръкът е да приемете кои сте станали поради това преживяване. Станали сте силни и имате също така силна концепция за това какво трябва да бъде партньорството.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Ядат ли се листата на червеното цвекло?

Как и кога да почистваме преди Великден?

Колко време трябва, за да втаса козунака?

Яде ли се кората на райската ябълка?

Как да запазим козунака мек за по-дълго време?

Коя е столицата на Киргизстан

Кога се минава под масата на Великден?

Лесно боядисване на яйца със салфетки - всеки може да го направи

За какво да внимаваме при варенето на яйца за боядисване

По какво може да се познае прясното агнешко месо

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Ядат ли се листата на червеното цвекло?
Ядат ли се листата на червеното цвекло?

Както е добре известно, желязото е основен минерал за здравето на човешкия организъм. Неговата основна функция е да пренася кислород чрез...