НУМЕРОЛОГИЧНИ ПРОГНОЗИ: Какво ви е приготвила 2022 година, ако сте с число на живота от 7 до 9

15841
НУМЕРОЛОГИЧНИ ПРОГНОЗИ: Какво ви е приготвила 2022 година, ако сте с число на живота от 7 до 9
Снимка: Pexels

2022 година е годината на промените. Експертите я свързват с годината, която най-накрая ще ни помогне да излезем от дупката, в която всички влязохме по време на пандемията. За щастие, всичко това е на път да приключи.

От нумерологична гледна точка, прогнозите са положителни за всички числа. Всички ще преживеем промени от различно естество, които ще ни поведат към живота, за който мечтаем. За да разберете повече за нумерологичната си прогноза, първо изчислете своето число на живота като съберете всички числа на рождената си дата до получаването на едноцифрено число. Това ще бъде вашият личен нумерологичен номер.

А ето и какво да очаквате от следващите 12 месеца, ако сте с числа от 7 до 9.

НУМЕРОЛОГИЧНИ ПРОГНОЗИ: Какво ви е приготвила 2022 година, ако сте с число на живота от 4 до 6

2022 година е годината на промените. Експертите я свързват с годината, която най-накрая ще ни помогне да излезем от дупката, в която вс...

Номер 7

Предстои една емоционално нестабилна година, но не и най-лошата. Вероятно сте виждали по-големи времена преди тези. Въпреки това, вие ще се влюбите в природата и ще имате добро настроение. Материалистичните неща може да са на една ръка разстояние от вас и е възможно да има лек теч във финансите, така че зашийте всички свободни краища и се възползвайте максимално от това отстъпление, без да се напрягате твърде много. За момента се считайте за благословени и оценявайте красотата на околната среда. Няма нищо по-успокояващо от това, особено в такива моменти. Пътуването за работа или за удоволствие ще бъде връхната точка тази година. Импулсивното пазаруване може да разстрои бюджета.

В духовно отношение една удовлетворяваща година, а йога, медитация и алтернативни терапии могат да ви доставят огромно удовлетворение. Най-доброто, което може да се направи от пропуснатите възможности, е урок или морал. Всяка ситуация може да бъде нов урок.

Номер 8

НУМЕРОЛОГИЧНИ ПРОГНОЗИ: Какво ви е приготвила 2022 година, ако сте с число на живота от 1 до 3

2022 година е годината на промените. Експертите я свързват с годината, която най-накрая ще ни помогне да излезем от дупката, в която вс...

Вероятно сте били свидетели на една като цяло задоволителна 2021 г.; и във ваша полза, следващата година е вашата най-добра година! 1, 3, 5 и 6 са най-щастливите числа за 8, а 2021 (5) може вече да ви е изтрил късмета си. Сега е време за 2022 г., която се управлява от #6, за да хвърли своето заклинание. Няма награди за гадаене, вие сте готови да блеснете тук. Опитайте се обаче да не вярвате на никого сляпо. Внимавайте с хората, които ви приемат за даденост тази година, тъй като сега сте под сравнително по-уязвимо планетарно влияние. По този начин може да изпитате нещо страхотно, което идва на работа, така че не оставяйте камък необърнат тази година, тъй като следващата година може да не е толкова възнаграждаваща като тази; дано греша... Инвестирайте разумно и помислете, преди да действате. Тази година може да постигнете голям напредък, както във финансов, така и в личен план. Въпреки че е една година, бъдете внимателни с инвестициите си и не слагайте всичките си яйца в една кошница; избягвайте спекулации. Тези, които искат да закупят земя или имот, могат да рискуват и някои от вас може да се окажат и с „дома на мечтите“!  След февруари трябва да видите положително развитие по отношение на вашата професия. Направете всеки момент и минута от значение. Много от вас, които търсят брак, също могат да бъдат възнаградени.

Номер 9

Всичко идва навреме за тези, които могат да чакат, а вашето време вече започна тази година! Вашето трайно търпение досега ще даде плод. През 2022 г. ще се справите добре; така че се възползвайте максимално от възможностите, които са ви предоставени, по силата на семейството на числата, 3-6-9.  От финансова гледна точка вероятно ще спечелите добре тази година. Ще видите по-нови висоти в работата, а също така ще намерите душевна утеха, при условие че останете търпеливи и спокойни с колеги и близки. Устоявайте на изкушенията да спорите в разгорещени ситуации, ако има такива. Тренировките ще допринесат за вашето психическо благополучие. Въпреки това през май и юни бъдете нащрек за евентуални инциденти. Точното време за оправяне на отношенията; прощавайте и забравяйте, тъй като животът е твърде кратък, за да таите обиди.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 19 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 19 април /валутен калкулатор/

Скрити лимонки: Това са наистина най-сексуалните зодии

7 грешки, които често се допускат на първа среща

Всичко, което трябва да знаете за мъжа Телец

За жените над 40 години - тази мода им сваля по някоя друга година

Как да увеличите доходите с помощта на нумерологията: 3 съвета, които работят безупречно

Как да увеличите доходите с помощта на нумерологията: 3 съвета, които работят безупречно

10 неочаквани начина да използвате домакинско фолио

20 необичайни начина да използвате парче сапун

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Любопитно