Октомври 2022 г. е месец на емоционални предизвикателства, според китайския хороскоп

5492
Октомври 2022 г. е месец на емоционални предизвикателства, според китайския хороскоп
Снимка: iStock

През този месец ще трябва да се постараете да сдържате емоциите си, за да не отчуждите близките. Почти целият октомври ще премине под знака на Металното куче.

Какво да очакваме?

Доминиращите енергии на месеца (Ян Метал и Ян Земя) са доста сериозни, ако не и тежки. Ако си представите октомври като пейзаж, ще получите огромна скала на брега на студен океан. Буря, пръски, вода бучеща в брега и разбиваща се в скалите. Но има една важна подробност. Комбинацията от Тигъра на годината и Кучето на месеца този октомври дава увеличение на елемента Огън, което ще бъде особено забележимо в дните, когато ще дойде енергията на Коня.

Кои са зодиите, които трябва да спортуват повече?

Как да тълкуваме всички тези подробности?

По всичко личи, че октомври ще бъде месец на силни емоции, основната сред които е гневът. Тези емоции ще бъдат много трудни за сдържане - хората ще бъдат раздразнени и възмутени дори от най-малките причини. Втората важна тенденция за месеца е агресивното поведение. Проблемите и конфликтите много често ще се разрешават чрез натиск и сила, а не чрез търсене на компромиси. Но това, което е забележително е, че този авторитарен модел на поведение, познат на Металното куче, няма да бъде най-ефективният.

Предстоящият октомври ще ни научи да се отдалечаваме от обичайните модели на реакция. Може дори да се каже, че колкото по-позната е реакцията ви, толкова по-грешна е тя. Стратегията на октомври е да наблюдавате автоматичните си реакции и да не позволявате на старите модели да ви хванат в капан. Променете подхода - можете да спечелите.

Месец октомври 2022 г. ще е вълшебен за тези ЗОДИИ

По отношение на ефективността на бизнеса октомври е доста добър. Металното куче обича реда, точността и лидерския подход. Мързелът, отлагането и прехвърлянето на отговорност този месец няма да са сред фаворитите на символа на месеца.

През октомври можете да спечелите добри пари. През месеца ще се отварят така наречените трезори, това са датите, когато енергиите допринасят за получаване на материални облаги. 

Най-добрите и най-лошите дати за октомври според китайския зодиак

Дати, когато не са особено препоръчителни за сериозни медицински процедури и планирани хирургични интервенции: 11, 16, 23, 28 и 29 октомври.

Дни, в които всички без изключение трябва да бъдат много спокойни, внимателни и точни: 18, 22 и 30 октомври. Това са датите на сблъсъците. Опитайте се да не правите важни неща на тези дни и практикувайте успокояване на ума и емоциите.

Тези зодии ще се почувстват мотивирани по време на пълнолунието през Октомври

На 20 октомври в деня на Коня стихията Огън ще се засили. Енергиите са много силни и нестабилни. Най-добре е да прекарате този ден в максимално емоционално и физическо спокойствие и да не влизате в ситуации, в които може да бъдете провокирани.

Благоприятна "парична" дата е 18 октомври. Планирайте търговски сделки за този ден, както и покупко-продажба на ценности и недвижими имоти.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как се пише: убедително или обедително?

Какво никога НЕ трябва да се казва и прави на гробището

Стихотворение за 19 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 19 април 2024

Таро хороскоп за 19 април 2024

Стъпки в пясъка: Притча, която всеки християнин трябва да прочете

Да имате приятелка от тези зодии е истински дар

Какво е сомнилоквия и колко хора са засегнати от този феномен?

Как се наричат нишките в банана и напълно безопасни ли са за здравето ни

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 19 април /валутен калкулатор/

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Любопитно

Как се пише: убедително или обедително?
Как се пише: убедително или обедително?

Думата се изписва правилно по следния начин - убедително, също и убедителен, убедителна, убедителни. Как се пише: обяснение или обеснение? Примери:  Моят...