От това имате нужда - бързо отслабване в домашни или работни условия

3528
От това имате нужда - бързо отслабване в домашни или работни условия
Снимка: iStock/Guliver

Ако искате да влезете в килограмите, в които се чувствате добре, но нямате време за това има няколко ефективни начина да го постигнете. Всички работим много, в резултата на което губим от енергията си и често пъти огладняваме. Понякога това се случва и от нерви. Въпреки съветите за спорт, ние нямаме време за това. Ако пък спазваме диети, те ни изтощават допълнително, като често пъти ни действат изнервящо.

Но има няколко правила, които е нужно да спазвате, ако искате да се чувствате добре и да не наддавате излишни килограми.

1. Съставете си план за деня

Ако имате дневен план, той ще ви помогне да изпълнявате вашите задължения много по-организирано, а не разхвърляно, както сте свикнали. Разделете храненето и работата по часове, като включите леки разтоварващи упражнения между тях. Ще осъзнаете, че времето ви стига за всичко това.

Организирайте редовни хранения през 2 часа, но приемайте малки порции храна. Така няма да сте постоянно гладни и изнервени, а и работата ще върви доста по-леко. Намерете време за малко разтоварваща гимнастика - дори 15 минутки са напълно достатъчни за това.

2. Откажете пиенето на алкохол

Всички алкохолни напитки са богати на калории. Отделно те отварят апетита и покачват теглото на човек. Избягвайте злоупотребата с големи количества алкохол в съчетание с пържени храни и тлъсти меса. Най-добре се ограничете до чаша бяло вино, при това не всеки ден.

3. Жените да намерят обръч и да го въртят, а мъжете да скачат на въже

Доста приятни упражнения с обръч и въже, които всички могат да ги правят, докато работят. Отнемат малко време, но действат енергизиращо и тонизиращо. Свалят доста калории и могат да се правят по всяко време.

4. Сменете чиниите си в кухнята

Заменете големите чинии с по-малки, така ще си сипвате по-малко количество храна. Ако искате да потиснете апетита си, червените съдове са за предпочитане. Не консумирайте храни, които са съставени от бяло брашно, имат захар или са мазни. Избягвайте консервите.

5. Преобразувайте къщната работа в спорт

Всяко пазаруване, гладене, чистене и какво ли още не може да го трансформирате от досадно задължение в приятен спорт. Гледайте на тези неща като метод за раздвижване. Избягвайте да ползвате асансьори, а изкачвайте повече стълби.

6. Не се хранете в легнало положение

Масата стои отрупана с ненужни предмети, а вие обичате да си лежите, похапвайки. Това е нормално, но не е правилно. Избягвайте да ядете, докато гледате телевизия в легнало положение. Седнете на масата и спокойно изяжте своето ядене. Не бързайте и дъвчете храната. Недейте да ядете на крак, защото е много вредно. Спрете да работите и се насладете на вкуса на храната.

7. Наблегнете на водните процедури

Сутрешният душ действа страшно освежаващо, особено ако е хладък. Може да редувате топла и студена вода. Когато сте изморени вечерно време, един релаксиращ хладък душ е добре дошъл. Добре е да насочите струята с вода към местата, които са схванати. Ако имате вана, намерете време да се отпуснете в нея. Втривайте кърпа в тялото си след банята, за да масажирате кожата си.

Спазвайте тези 7 правила и ще започнете да сте по-свежи и енергични, а нежеланите килограми ще започнат да се топят.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

9 натурални енергийни напитки, които ще ви заредят с енергия

Каква е разликата между акрилни и темперни бои?

Всичко е временно: 5 будистки мъдрости за намиране на покой в себе си

Тези зодии поставят щастието на партньора си на първо място

Знаете ли с какво се хранят охлювите?

С какво се храни лисицата?

Как да разпознаем вещицата по датата на раждане?

Как да си направим ябълков оцет без захар?

Яснота в ума: 3 прости начина за справяне с тревожните мисли

Името на кой наш град идва от думата "кал"?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com