Отрицателните качества на всяка зодия

12651
Отрицателните качества на всяка зодия
Снимка: iStock

Всеки представител на зодиака има някои негативни качества, които са способни да съсипят връзката им. 
Ето кои са отрицателните качества на всяка от зодиите.

Овен - подвластни сте на гнева

Овена може да отблъсне партньора си само с това, че много лесно се поддава на гнева си. Без да се замисли казва неща, за които в последствие съжалява, но как ли изглежда тази сприхавост в очите на половинката му?
Да се ядосваме е полезно от време на време, но в умерени количества. Не е добре да сте постоянно разгневени, защото това ще се отрази на отношенията с партньора ви. Преди да изречето нещо, първо пребройте до десет и ако след това го мислите все още, то се чувствайте свободни да го кажете на глас.

Телец - помните дълго лошото

Най - лошата черта от характера на Телеца е, че помни прекалено дълго лошите неща. Ако някой ги обиди са склонни до живот да помнят точно с какво са били засегнати. Когато има нещо, което ви е наранило е добре да не го държите в себе си, но чак да се сърдите на половинката си цял живот за нещо дребно и да го натяквате е малко прекалено, не мислите ли?
Ако имате намерението връзката ви да продължи дълго време просто се научете да прощавате по - лесно и да сте по - малко злопаметни.

Близнаци - не се вслушвате в партньора си

Близнакът може да опустоши връзката си само с това, че има навика изобщо да не слуша какво му казва половинката. Близнаците до голяма степен са егоисти и мислят само за себе си - за своите проблеми, за своите нужди и забравят, че не са единствени на света.
Ако искате да задържите човека до себе си се опитайте да му дадете шанс да ви сподели проблемите или желанията си. Вслушвайте се малко повече в партньора си. Това определено няма да ви навреди.

Рак - прекалено чувствителни сте

Чувствителността, която притежавате може с лекота да срине връзката ви. Ако покажете на партньора си тази ваша слаба страна той ще се притеснява да ви казва, каквото и да било. Това от своя страна би ви отдалечило един от друг. Нещата никога не вървят добре ако няма комуникация.

Лъв - обичате на сте доминантни

Никой не предполага, но Водолеят има доста негативни качества

Водолеят е забавен и дружелюбен. Обича да бъде забелязван и светлината на прожекторите да пада върху него. Той е много комуникативен и ...

Способни сте да провалите връзката си точно, заради вашата доминантност. Обичате да контролирате всички и да ги командвате. По този начин вашият партньор остава незабелязан и неоценен от вас. Ако държите на отношенията си с половинката не е лошо да започнете да се интересувате от неговите нужди и желания. Наясно сме, че за лъва е трудно да не бъде на първо място, но поне опитайте да поставите партньора си на същото ниво като вас.

Дева - изтъквате интелекта си

Обичате да се представяте за хора, които знаят всичко и това може да развали отношенията с партньора ви. В действителност сте много умни и интелекта ви е на ниво, но понякога прекалявате с показността. Ако държите на връзката си се опитайте да изслушвате и мнението на половинката си по - често

Везни - прикривате чувствата си

Вие прикривате много добре чувствата си, но това е пагубно за връзката ви, тъй като често се затваряте в себе си и държите партньора настрана от всичко.

8 качества на истинския мъж

Всяка представителка на нежния пол има ясна представа за това какъв трябва да бъде нейният идеален мъж. Всяка има в своето съзнание ней...

Скорпион - научете се да казвате “да”

Скорпиони, вие ще развалите връзката си само, защото винаги отказвате всичко. Това е също толкова лоша черта, като да не можеш да казваш “не”. Въпреки, че не винаги ще ви харесват предложенията на партньора ви, понякога отстъпвайте и се съгласявайте с неговите идеи. В противен случай рискувате да го загубите.

Стрелец - постоянно бягате от връзката си

Спрете да си търсите извинения, за да приключите всяка ваша връзка. Вие сте непоправими оптимисти по природа, така че опитайте да бъдете такива и в любовните си отношения.

Козирог - големи критици сте

Ако притежавате някоя от тези 7 черти, вие сте от най-редкия тип хора

Типът хора се определя от психологическата нагласа и психическите функции. Съществуват близо 16 типа личности, но сред тях има само еди...

Вие непрекъснато критикувате всички наоколо и това ги кара да странят от вас. В отношенията си с партньора сте абсолютно същите. Непрекъснато изливате безпощадната си критика по възможно най - неподходящия начин върху половинката си. Ако не искате да изгуите човека, който обичате се научете да го цените и спрете с критичността.

Водолей - прекалено се дръпнати

Вие сте много студена и затворена личност. Прекалената дистанция с партньора ви ще провали изцяло връзката ви. Ако не искате това да се случи подкрепяйте го по - често и не поставяйте граница между вас.

Риби - спрете да се жалвате

Това, което може да разруши връзката ви е навика ви да се оплаквате от всичко. Едва ли партньора ви ще издържи на вашето непрекъснато мрънкане от всяко нещо.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

За тези зодии победата е по-важна от всичко друго

4 знака, че Вселената те подкрепя в решенията ти

3 признака, че му липсвате, когато сте прекъснали отношенията си

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 17 май /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 17 май /валутен калкулатор/

Жените от тези зодии са с най-чисти сърца

Тези зодии са номер 1 във всички сфери на живота

Ако имате проблем със свекърва ви, прочетете тази притча

Как богатите жени носят шал: 7 тайни, които трябва да запомните и вие

Кога разликата в годините във връзката започва много да тежи?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com