Пазете се от тези мъже, те могат да ви окажат негативно влияние

7203
Пазете се от тези мъже, те могат да ви окажат негативно влияние
Снимка: Sammy-Sander / Pixabay

През целия си съзнателен живот мъжете изпълняват роля първо на синове и братя, после на съпрузи, бащи и т.н. Някои от тях обаче могат да окажат доста негативно влияние на жената до себе си. 
Ето и някои примери за такива персонажи, които е хубаво да държите на разстояние от себе си:

Татенце

Кои са най-верните мъже според Зодиака

Не всички мъже могат да бъдат верни на жените си, астролозите намират в това връзка със зодиакалната принадлежност. Овен Този знак им...

Този типаж се държи с половинката си така, сякаш е неин баща, а не партньор. Той държи да определя правилата и ако тя сгреши в нещо е готов да ѝ се скара или да я накаже. Тези мъже абсолютно винаги са доминантни във връзката си и не приемат жената до себе си за равна.

Лошо момче

Всяка жена мечтае за образа на лошото момче. Този, който не се съобразява с никого, дързък, секси, темпераментен. Когато обаче се сблъскате с него в реалния живот той не е толкова добър. На лошото момче не можете никога да имате вяра. Той е егоистичен и ще бъде искрен с вас само тогава, когато ще има лична изгода от вас.

Нагаждач

Този тип мъже успяват да се пригодят навсякъде така, че да се харесат на всички. Ако искате перфектният партньор за пред родители си  - нагаждачът е вашият човек. Той е като хамелеон, пасва на всяка ситуация. Може да му се има вяра, защото прави всичко, за да се хареса на абсолютно всички. Само, че този мъж бързо ще ви омръзне и ще ви се прииска да си намерите някой не толкова “идеален”.

5 странни неща, които правят мъжете, когато харесват някоя жена

Колкото и невероятно да звучи, истината е че мъжете са доста страхливи, когато искат да изразят симпатиите си към някоя жена. Обикновен...

Рицарят на бял кон

Всяка жена от малко момиче мечтае да срещне своя рицар на бял кон. Точно, както в приказките да посрещат залезите, яздейки един до друг. 
В реалния живот нещата не стоят точно така за съжаление. Когато жената постоянно чака да бъде спасена от своя рицар, тя загубва способността си да се бори и да оцелява. Когато това се случи тя става зависима от мъжа до себе на 100 %. Това не е здравословно за нито една връзка, защото във връзката вместо върху любовта фокуса започва да пада върху нуждата. Когато стигнете до там магията на романтиката изчезва от живота ви завинаги.

Търговец

Този тип мъже са ужасни скъперници в любовта. Те следят абсолютно всичко включително и колко пъти са платили сметките или колко пъти са ви помогнали в домакинските задължения. Романтиката им куца отвсякъде, но за сметка на това са отлични бизнесмени.

Вечното дете

Как да разберете дали той е влюбен според зодията му

Всяко влюбено момиче се надява, че чувствата му са взаимни и избраникът няма да разбие сърцето му. Как обаче да разберете със сигурност...

Тези мъже никога не порастват. Жените донякъде харесват тяхната забавна страна и това, че са спонтанни. Отвъд това обаче те са крайно безотговорни и бягат от работата. Имат мечти, които никога не реализират точно защото не могат да поемат отговорност. Избягват проблемите, вместо да се изправят срещу тях и да ги решат, което прави връзката с тях фалшива.

Прелъстител

Мъжете, чийто образ е на вечният прелъстител са обсебени от жената, която харесват до момента, в който не я получат. Готови са на всичко, за да я оплетат в мрежите си. След това тя им омръзва и започват да се държат инфантилно, докато на нея не ѝ писне от игричките им и не си тръгне завинаги. Тогава те набелязват новата си “плячка” и започват да я преследват. 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 30 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 30 април /валутен калкулатор/

Никога не се разделяйте: 3 знака, че любовта ви ще преживее всички изпитания

Как да останат зеленолистните зеленчуци в хладилника свежи за една седмица?

Какво ще се случи с тялото, ако ядете скара 4 дни подред?

Какво се случва, ако натъркате бананови кори по лицето си?

4 зодии, които са благословени с най-креативните умове

За да продължите напред: 4 начина да спрете да мислите за бившия

Само тези зодии знаят как да пазят тайна

10 работни метода да накарате котка и куче да пият вода, ако не искат

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com