Пазете се! Това е най-гадната зодия за жена

17866
Пазете се! Това е най-гадната зодия за жена
Снимка: iStock

Има жени, които са способни да се ядосат толкова, че хората наоколо им наистина да се изплашат. Говори се, че за някои зодии са присъщи щедрост и приятелство, докато характерът на представителите на други може да бъде описан като нараняващ и отмъстителен. Да видим кой небесен знак може да претендира за титлата „най-гадна зодия за жена“!

ОВЕН. Овенът по принцип е много агресивна зодия. Жените-Овни се отличават особено в това отношение! Женският род в названието на тяхната зодия въобще не може да бъде „овца“, „овчица“ или „агънце“ - повече им подхожда нещо от от рода на „тигрица“ или „кобра“. Никой никога не може да предвиди защо дамата от тази зодия ще благоволи да се ядоса днес: заради лоша шега на колега, поради навалица в градския транспорт или защото е получила неприятни новини.

При това жената-Овен познава т. нар. „женска слабост“ само от слухове. Висок глас и демонстрация на сила - това е тя. Дори ако срещу нейната професионална дейност има сериозни аргументи и забележки, тя ще продължи да настоява на своето. А когато яростта й достигне връхната си точка, може и да плаче с глас – но не от отчаяние или безсилие, а от гняв и злоба. Но такъв плач е само временен. Тя бързо се овладява и отново навлиза в обичайното си състояние на енергична борбеност, стигаща до ярост. Всички представители на други зодии се боят от тези промени в настроенията, често срещани при жената-Овен.

Най-силните жени са представителки на тези 4 зодии

СТРЕЛЕЦ. Жената-Стрелец изглежда доста дружелюбна, макар и понякога да е способна на гняв. Колкото и да бива радостна от хубавите неща в живота, тя е също толкова жестока в гнева си. Все пак, рядко се ядосва. Ала дори, ако тази „амазонка“ се смее в захлас, буквално на следващата секунда може да изпадне в състояние на ярост. Причините за нейния гняв най-често са несправедливост, грубост и намеса в свободата й.

Обаче недоволството на жените-Стрелци обикновено не е изненадващо, защото е аргументирано и обосновано. След нейното избухване най-често справедливостта е възтържествувала, врагът е победен, което означава, че може отново да стане женствена и нежна. Ето защо не е странно, че другите хора често са убедени: с жена, родена под знака на Стрелец, е напълно възможно да се живее мирно и спокойно.

10-те зодии, под които се раждат най-красивите жени и мъже

СКОРПИОН. Скорпионките, колкото и да са вбесени, предпочитат да не афишират гнева си – най-много да стигнат до ядосани коментари. Всъщност нищо ново: човек, който изразява гнева си пред другите, по принцип не е злобен, защото никога не затаява злобата вътре в себе си. Но жената-Скорпион може да запази спокойствие на външен вид, дори когато в душата й бушува вулкан и вече замисля план за отмъщение – които планове често са почти гениални. Затова враговете на скорпионката не трябва да се отпускат: щом тя е ядосана, играта току-що е започнала и мир няма да има, докато планът за отмъщение не бъде реализиран в пълната си сила.

Поради своята раздразнителност и необичайната липса на любов към себеподобните, жената Скорпион се ядосва почти всеки ден. Ако някой я погледне дори мимоходом, този поглед със сигурност ще бъде стриктно анализиран и ако тя заключи, че в него има нещо обидно - човекът е в неминуема беда. А дали това нейно заключение има нещо общо с реалността, тя ще се замисли чак по-късно. Всеки, който веднъж е видял ядосана жена-Скорпион, определено ще се държи на разстояние от нея – защото да се намираш тогава в нейния обсег на действие, е направо незавидна съдба. Когато звездите са подарили на хората гнева, жените-Скорпиони несъмнено са били първи на опашката!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Подреждането на детска стая не е лесно: не допускайте грешки

Как да се държим с мъж, който ни е наранил?

Плодове, които не трябва да ядете, ако искате да отслабнете

По какво може да се познае старият козунак

Какво задължително се яде на Лазаровден?

Как да проверим яйцата дали са пресни

Борба с времето: Как се променят зъбите с възрастта?

В коя държава официалният език е каталонски

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com