Писмо до всички бащи, чиито деца не са падали от лифт

7508
Писмо до всички бащи, чиито деца не са падали от лифт

Попаднахме на писмо в социалните мрежи, което е обръщение към всички родители. Авторът коментира поведението на родители, които, според него, винаги обвиняват другите за тяхното нехайство и за това, че нямат силата да контролират децата си.

"НЕуважаеми родители, майки и бащи,

Бащата, чието дете падна от лифт, излезе с отворено писмо до "Витоша Ски"

Моля всички скиори, сноубордисти и планинари да споделят!  Това призовава Любомир Станков, чийто 5-годишен син вчера падна от Симе...

често ви наблюдавам в автобуса или на улицата. Случва се да видя как с безразличие мъкнете децата си и дори не ги поглеждате, когато започнат да ви ядосват. Виждал съм и как с отегчен поглед наблюдавате изблиците им и от време-на време се сещате да им се развикате, без дори да им обясните грешките.

Виждам как нямате желание да ги възпитавате и всеки път, когато блъскат по стъклото на автобуса или се качват с кални обувки по седалките, вие не предприемате нищо. Викането не е възпитание, бездействието също.

Децата ви растат без адекватен контрол и намеса, която да им покаже кое е правилно и кое не. Кое може да ги нарани и кое е безопасно. Разбира се, че когато детето ви стои право на седалка в автобуса цапа, но освен, че цапа може и да падне, ако автобусът рязко спре.

Разбира се и че детето ви може да падне и от лифт, ако не стои на седалката си и се е залепило за вратите, за да вижда по-добре.

Петгодишно дете падна от Симеоновския лифт в София

5-годишно момченце падна от кабинка на Симеоновския лифт. По чудо след падането от 8 метра момченцето е невредимо. Тази сутрин от нача...

За децата си давате всичко, но и не съвсем. Понякога пестите време и усилия, защото ви е омръзнало да бъдете родители. Защото някога някъде някой ви е казал, че вече ви е време и годините си минават, а вие уплашени, че минавате 30-те, решавате, че ви е време за дете.

А не сте готови.

Да имаш дете е лесно, да станеш родител е друга история.

П.С. Приликата със събития и лица е случайна“

Повреда на лифта на Витоша хвана в капан много хора

Десетки туристи бяха блокирани на лифт на Витоша, информира Нова телевизия. Заради авария от 16:00 часа насам кабинките на въжената ли...

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com