Починал клиент не спря работния процес в McDonald’s

9973
Починал клиент не спря работния процес в McDonald’s

Ресторант на веригата за бързо хранене McDonald’s попадна под огъня на възмущението, след като клиенти на заведението заявиха, че служителите му са сервирали храна до труп на умрял посетител в течение на над час и половина. Жена получила сърдечен удар, след което служителите на закусвалнята я покрили с чаршаф и спокойно продължили да изпълняват ежедневните си задължения, съобщава вестник “Сън”, цитирано от БЛИЦ.

По време на инцидента, станал миналата неделя, жената се оплакала от болки в гърдите и се свлякла на пода, а нейният мъж извикал линейка. Шокиращо за всички, управителите на заведението не затворили ресторанта, докато не пристигнали съдебните медици.

Печалбата на "Макдоналдс" нарасна с 4,8%

Чистата печалба на най-голямата в света верига ресторанти за бързо хранене "Макдоналдс" нарасна през първото тримесечие на 2012 г. с ...

“Никой не затвори ресторанта, както би трябвало да се случи, ако беше на друго място, по-специално в заведение за бързо хранене”, коментира очевидец.

Трупът на починалата жена е лежал покрит с чаршаф над 90 минути, докато клиенти са влизали, хапвали са и са излизали от заведението.

Съдебните лекари пристигнали около 9:15 вечерта в McDonald’s в Шибеник, Хърватия, и отнесли тялото.

Говорител на местната полиция заяви: “Полицията бе уведомена за смъртта около 7:45 часа вечерта. Съдебните лекари са взели тялото около 9 часа. Не разпоредихме заведението да бъде затваряно, но не можем да заявим със сигурност, дали през въпросния период е била приготвяна храна”.

Тънките хитрости на Макдоналдс със снимките (видео)

На снимка те винаги са по-големи и апетитни, отколкото в действителност. От Макдоналдс най-накрая вдигнаха завесата и разкриха тайните ...

Говорител на веригата McDonald’s отрече твърденията на очевидците и заяви, че след смъртта на жената ресторантът е преустановил работа.

Редактор: Калина Здравкова

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com