Подаръци според зодиите: Овен, Телец, Близнаци, Рак

104033
Подаръци според зодиите: Овен, Телец, Близнаци, Рак
Снимка: iStock/Guliver

На всеки един човек му се е случвало да прави подаръци. Когато имаме повод започваме да се чудим кое е подходящо за дадения човек. Понякога не познаваме човека и не можем да решим, а друг път го познаваме талкова добре, че няма нещо, което да не сме му подарявали. Ако се чудите какъв подарък да направите на някого, зодията му също може да ви помогне. Вижте какви подаръци да изберете за някои от зодиите.

Овен

От какво се страхуват зодиите Козирог, Водолей, Риби

Всеки човек,колкото и силен да изглежда има поне мъничко притеснение и страх от нещо, независимо какво е то. Има хора,които се опитват ...

Представителите на зодия Овен обичат да са център на внимание и да се открояват от всички. Подаръка за тях трябва да е екстравагантен, за да им направи впечатление. Рождените си дни обикновено празнуват шумно и непредвидимо като не оставят гостите си да скучаят. Подаръци от рода на всичко по 1 лев в никакъв случай няма да ги трогнат, така,че помислете за евентуално бижу или нещо приготвено точно за тях. Обичат да знаят, че са единствените, които притежават нещо. Гледайте да е скъпичко и добре опаковано. Те ще го оценят.

Телец

Телците обичат всякакви луксозни и скъпи подаръци. Ако им подарявате бижу не забравяйте да оставите цената „без да искате“ и гледайте да е висока. Съобразете се с външния си вид след като ще присъствате на луксозно парти с достатъчно подбрана храна и напитки с вкус. Бихте могли да ги впечатлите с бутилка луксозно вино или шампанско, стенен часовник или златна писалка, вещ,от която ще останат изключително изненадани.

Близнаци

От какво се страхуват зодиите Везни, Скорпион, Стрелец

Всеки човек,колкото и силен да изглежда има поне мъничко притеснение и страх от нещо, независимо какво е то. Има хора,които се опитват ...

За Близнаците е важно да ги уважите. Дори да не напишете роман в тяхна чест те пак ще са щастливи. Харесват импровизираните подаръци. А рождените си дни правят спонтанно и в последния момент, така че не очаквайте кой знае каква вечеря. Обичат разни джунджурийки, билети за кино или театър и нещо направено от вас самите също би ги зарадвало.

Рак

Раците обичат уюта на дома и за това подходящ подарък за тях могат да бъдат топли пуловери, пантофи, красиво одеяло. Изключително много ценят и антикварните предмети като старинен свещник и лампа, които задължително бъдат поднесени по подобаващ начин. Привърженици са на пътуванията, така че билети за някое красиво място и разходка там ще ги зарадва много. Ако нямате възможност на далеч го направете някъде на близо. Всяко пътешествие би ги трогнало.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

В коя държава е остров Тортуга - известното пиратска бърлога в миналото

При отслабване: кои са най-грубите грешки, които правим?

В близост до България се намират Принцовите острови - ето къде

С този прост трик ще разберете дали яйцето е твърдо сварено

Защо седмицата след Цветница се нарича Страстна седмица

Пожелания за Цветница - кой има имен ден на 28 април 2024

Какво вещае появата на мравки у дома?

Защо НЕ трябва да перете на 40 градуса?

Топени боядисани яйца – нов метод, който трябва да тествате

Психолог: 4 причини, поради които вторият брак е по-щастлив

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com