Подходящото облекло според зодията

13931
Подходящото облекло според зодията
Снимка: iStock/Guliver

Какво говорят звездите при избора на облекло за делова среща? Научете как да бъдете стилни и в крак с модните тенденции.

Водните знаци

Това са Рак, Скорпион и Риби. Водните знаци на зодиака се ръководят от модата, но не се съобразяват сляпо с нея. Те имат собствен поглед върху тенденциите и обичат да допълват стила си със собствен почерк. Харесват тясната кройка, но и нестандартните оверсайз размери. Те не се плашат от секси тоалети, обичат големи деколтета и скандални визии.

За делова среща Скорпионите е добре да изберат спокойни цветове, които им дават сигурност. За Рибите е подходящ лилавия цвят за работна среща, а за вечеря с любимия да изберат асиметрични форми. Според звездите, Раците се чувстват най-добре в черен костюм, когато са в офиса. За романтично настроение е добре да допълнят визията си със светли дрехи.

Ето кой цвят дреха е най-подходящ за всяка зодия

Земните знаци

Представителите на елемента Земя са Телец, Дева и Козирог. Те са много свободолюбиви в избора на дрехи, обичат да комбинират цветове, материи, стилове и текстури по необичаен начин. Гардеробът им е много разнообразен, там можете да намерите почти всичко. Те обичат аксесоари като скъпи часовници и пръстени. Телецът е добре да избере зеления цвят при бизнес среща, а за интимна вечеря - ярки нюанси. Девата ще се чувства сигурна в дрехи в спойно нюанси, когато е на делова среща, а за романтична среща да избере ярки и атрактивни цветове. Тъмните тонове са запазена марка на Козирога.

Огнените знаци

Това са Овен, Лъв и Стрелец. Облеклата на огнените знаци напълно описват тяхната бушуваща същност. Те не търпят критика към тоалетите си, затварят си очите и не очакват вашето одобрение. Техните аксесоари зашеметяват тълпата. Овенът трябва да носи дрехи, които вече е обличал при важна делова среща. За среща с любимия може да облече нови дрехи. Синият и лилавият цвят ще подхождат дорбе на Стрелците при делова среща, а за романтична атмосфера да облекат бежово или светло синьо. Лъвовете може да носят всички нюанси, но трябва да се обличат с естествени материи.

Кои зодии се обличат най-стилно?

Въздушните знаци

Това са Близнаци, Везни и Водолей. Въздушните знаци са истинско отражение на идеята, че няма нищо по-добро от класиката. Те са добре запознати с модата. С всичките си тоалети те отдават почит на класиката. В гардероба им има различни стилове облекло и те умело ги съчетават. В ежедневието те харесват широки, удобни дрехи. За делова среща Близнаците трябва да изберат черни дрехи, а за романтична среща светли. Светлосиньото носи късмет на Водолеите при бизнес преговори и в любовта. Везните е добре да облекат класически цветове за офис стил и свежи нюанси за интимна вечер.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Защо бабите закачат дафинов лист над леглото

Как да пречистите дома си от негативна енергия със сол

Знаете ли каква информация носи всяка цифра от ЕГН-то

Учени: Срещите с приятели ни предпазват от внезапна смърт

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

9 натурални енергийни напитки, които ще ви заредят с енергия

Каква е разликата между акрилни и темперни бои?

Всичко е временно: 5 будистки мъдрости за намиране на покой в себе си

Тези зодии поставят щастието на партньора си на първо място

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com