Предимства на миенето на кола в автомивка

12172
Предимства на миенето на кола в автомивка
Снимка: Архив

Почистването на колата ръчно отнема много време, изисква значително количество енергия и понякога е трудоемка работа. По-голямата част от хората все още предпочитат да измият автомобила си на автомивка по ред причини. Автомивката е по-бърза, удобна и предлага редица други ключови предимства. Нека разгледаме някои от основните причини, поради които автомивките са толкова популярни.

Почистване от последно поколение
Помислете колко е трудно да почистите ходовата част на автомобила си, когато правите това ръчно. Почистването е особено важен процес, особено когато е валял сняг. Заснежените пътища са посипани със сол, а гумите на превозните средства изхвърлят солта точно в долната част на автомобила, където тя се настанява и я разяжда. Ако се интересувате от измиване на кола Пловдив, модерните машини в автомивка Revo Car Wash ще почистят това труднодостъпно пространство и ще премахнат цялата тази сол, пясък и мръсотия.

Автомивките са добри за околната среда

Когато миете автомобила си ръчно, използвате всички различни видове почистващи препарати с вредни химикали, които могат да повлияят негативно на околната среда. Тези химикали се вливат с водата за измиване право в тревни площи, дъждовни канализации и подземни води, включително реки и езера. Закарайте автомобила си в автоматизирана автомивка, за да избегнете това ненужно замърсяване. Автоматизираната автомивка е оборудвана с технологията, която е необходима за възстановяване на използваната преди това вода за измиване. Водата се филтрира и обработва, преди да се използва повторно за допълнителни измивания.

Автомивките не увреждат автомобила

Автомивките използват безчеткова и безконтактна технология, заедно с воден спрей под високо налягане, за да почистват повърхностите на автомобилите .

Автомивките спестяват  вода

Има редица изследвания, които доказват забележителната ефективност на автомивките. Когато човек мие автомобила си ръчно използва много повече вода отколкото ако я измие в автомивка. Като прибавим и бързината – времето, за което ще измиете колата си в автомивка в сравнение с  времето при ръчно измиване – става ясно, че автомивката е най-добрият избор.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Какво вещае появата на мравки у дома?

Защо НЕ трябва да перете на 40 градуса?

Топени боядисани яйца – нов метод, който трябва да тествате

Психолог: 4 причини, поради които вторият брак е по-щастлив

Какво никога не се прави през Страстната седмица?

Най-разтърсващата притча за прошката

Стихотворение за 25 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 25 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 25 април 2024

Това се случва с тялото ви, ако пиете мляко преди сън

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com