Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Проблемите в любовта на всяка ЗОДИЯ

15 декември 2020, 17:51 часа

Всяка зодия си има проблеми в любовта, с които не може да се справи и цял живот повтаря едни и същи грешки. Добре е човек да се учи от тези грешки, за да може да върви напред и да бъде по-добрата версия на себе си.

Ето кои са проблемите на всяка една от 12-те зодии:

Овен: Овните не искат да приемат факта, че трябва да сложат другия човек пред себе си във всяка една връзка. Тяхното его е толкова голямо, че често губят човека до себе си, само защото не обръщат достатъчно внимание на нуждите му.

Телец: Телците пък са прекалено ревниви. Това е най-големият им проблем в любовта, с който могат да откажат всеки да бъде с тях. Много са несигурни и това е причината да ревнуват толкова. А ревността им е толкова задушаваща, че всеки си тръгва накрая.

Близнаци: Близнаците искат прекалено много от човека до себе си. Имат прекалено идеалистичен образ и искат всичко да е перфектно, дори когато самите те не са перфектни. По този начин са толкова взискателни, че няма кой да отговори на всичките им представи за идеалния партньор.

Рак: Раците са много бавни във важните крачки в живота. Трудно се съгласяват на брак, семейство и с години стоят на едно и също място с половинката си. В крайна сметка тя разбира, че няма да получи това, което иска и просто си тръгва.

Лъв: Лъвовете са властни и това е големият им проблем в любовта. Искат да контролират всичко, да взимат важните решения и никога да не дават на човека до себе си да каже и дума.

Дева: Девите имат един единствен голям проблем в любовта и той е, че рядко са наясно с чувствата си. Много трудно се влюбват, не знаят какво чувстват и докато разберат, човекът до тях вече си е събрал багажа и е при някой друг.

Везни: Везните имат прекалено ниско самочувствие в любовта, което отблъсква човека до тях. Все са несигурни дали са достатъчно добри, дали са достатъчно привлекателно и ниското им самочувствие се отразява сериозно върху връзката им.

Скорпион: Скорпионите имат голям проблем с флирта и изневерите. Те не могат да си сложат спирачки, дори когато са в дълга връзка. Често излизат от правия път и това носи очакван край на връзката им.

Стрелец: Стрелците са прекалено несигурни в човека до себе си. Не вярват в намеренията му, в думите му и често поставят всичко под съмнение. Това поведение би писнало на всеки, особено когато се стигне и до ревност.

Козирог: Козирозите не обичат да поемат отговорност за грешките си и винаги сочат с пръст другия. Независимо какъв спор е възникнал, те винаги излизат чисти от него, дори когато имат вина. Това дразни много партньорите им!

Водолей: Водолеите са прекалено влюбчиви и много бързо започват да задушават с любовта си. Те искат всичко тук и сега – съвместно съжителство, брак, деца... Всичко това плаши много отсрещния човек, особено когато изобщо не си представя живота на такива обороти.

Риби: Най-големият проблем в любовта на Рибите е, че са много злопаметни и прощават трудно, дори най-малките прегрешения. Трябва да се научат, че всеки грешки и всеки има право на втори шанс, иначе рискуват да загубят всеки един човек в живота си.

 

Actualno.com
Actualno.com Отговорен редактор
Новините днес