Проблемите в любовта на всяка ЗОДИЯ

14580
Проблемите в любовта на всяка ЗОДИЯ
Снимка: iStock/Guliver

Всяка зодия си има проблеми в любовта, с които не може да се справи и цял живот повтаря едни и същи грешки. Добре е човек да се учи от тези грешки, за да може да върви напред и да бъде по-добрата версия на себе си.

Ето кои са проблемите на всяка една от 12-те зодии:

Най-мразената зодия е...

Във всяка групичка си има по някой, който просто дразни всички останали и по някаква причина не е обичана от никого. Можете ли да се до...

Овен: Овните не искат да приемат факта, че трябва да сложат другия човек пред себе си във всяка една връзка. Тяхното его е толкова голямо, че често губят човека до себе си, само защото не обръщат достатъчно внимание на нуждите му.

Телец: Телците пък са прекалено ревниви. Това е най-големият им проблем в любовта, с който могат да откажат всеки да бъде с тях. Много са несигурни и това е причината да ревнуват толкова. А ревността им е толкова задушаваща, че всеки си тръгва накрая.

Близнаци: Близнаците искат прекалено много от човека до себе си. Имат прекалено идеалистичен образ и искат всичко да е перфектно, дори когато самите те не са перфектни. По този начин са толкова взискателни, че няма кой да отговори на всичките им представи за идеалния партньор.

Рак: Раците са много бавни във важните крачки в живота. Трудно се съгласяват на брак, семейство и с години стоят на едно и също място с половинката си. В крайна сметка тя разбира, че няма да получи това, което иска и просто си тръгва.

Лъв: Лъвовете са властни и това е големият им проблем в любовта. Искат да контролират всичко, да взимат важните решения и никога да не дават на човека до себе си да каже и дума.

3-те зодии, от които никога няма да чуеш „Обичам те“

В любовта не всеки може да изразява чувствата си, особено що се отнася до заветните две думи „Обичам те“. Има зодии, които ...

Дева: Девите имат един единствен голям проблем в любовта и той е, че рядко са наясно с чувствата си. Много трудно се влюбват, не знаят какво чувстват и докато разберат, човекът до тях вече си е събрал багажа и е при някой друг.

Везни: Везните имат прекалено ниско самочувствие в любовта, което отблъсква човека до тях. Все са несигурни дали са достатъчно добри, дали са достатъчно привлекателно и ниското им самочувствие се отразява сериозно върху връзката им.

Скорпион: Скорпионите имат голям проблем с флирта и изневерите. Те не могат да си сложат спирачки, дори когато са в дълга връзка. Често излизат от правия път и това носи очакван край на връзката им.

Стрелец: Стрелците са прекалено несигурни в човека до себе си. Не вярват в намеренията му, в думите му и често поставят всичко под съмнение. Това поведение би писнало на всеки, особено когато се стигне и до ревност.

Козирог: Козирозите не обичат да поемат отговорност за грешките си и винаги сочат с пръст другия. Независимо какъв спор е възникнал, те винаги излизат чисти от него, дори когато имат вина. Това дразни много партньорите им!

3-те зодии, на които им предстои РАЗДЯЛА

Често пъти краят на една връзка е начало на нещо много по-специално и истинско. Невинаги раздялата е свързана с море от негативни емоци...

Водолей: Водолеите са прекалено влюбчиви и много бързо започват да задушават с любовта си. Те искат всичко тук и сега – съвместно съжителство, брак, деца... Всичко това плаши много отсрещния човек, особено когато изобщо не си представя живота на такива обороти.

Риби: Най-големият проблем в любовта на Рибите е, че са много злопаметни и прощават трудно, дори най-малките прегрешения. Трябва да се научат, че всеки грешки и всеки има право на втори шанс, иначе рискуват да загубят всеки един човек в живота си.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 24 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 24 април /валутен калкулатор/

Вече не е антитенденция: 6 решения от 2000-те, които отново са на мода

Как нещата втора употреба ще ви донесат неприятности в живота?

Кога да признаете любовта си на един мъж и как да го направите без думи?

6 невидими на пръв поглед признака, че сте попаднали в лапите на женкар

Ето какво да направите, за да спре чантата да пада от рамото ви

Това са кралиците на зодиака

Тези двойки зодии остава заедно завинаги

Кои тънкости при печене на скара трябва всеки да прилага

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com