Продават на търг прочувствено писмо на Одри Хепбърн

30392
Продават на търг прочувствено писмо на Одри Хепбърн

Прочувствено писмо, написано от английската актриса Одри Хепбърн до доведената й майка, ще бъде продадено на търг. В него харизматичната красавица разказва за драмата, през която минава по време на развода с втория си съпруг - италианският психиатър Лука Доти. Двамата имат син - Лука.

Писмото е написано през 1981 г. В него британката на 4 страници разказва на доведената си майка Фиделма Хепбърн как се чувства. Актрисата разказва: "Преживявам развод. Всичко е толкова тъжно и изморително. Надявах се да не се стигне дотук, а вече стискам палци всичко да приключи скоро".

Най-секси репликата в киното е на Одри Хепбърн

Сайтът за запознанства Badoo.com помолил над 1000 жени да изберат най-съблазнителната фраза, произнесена от жена на големия екран, пише...

Родената в Белгия британка и Лука Доти се запознават през 1969 г. Тринадесет години по-късно двамата се развеждат след серия от изневери.

Писмото, заедно с оригиналния плик, в който е изпратено, ще бъде предложено на търг на 20 март. Той ще бъде организиран от аукционната компания RR Auction.

Минималната цена на ценната хартия е 1000-2000 долара. Въпреки това от RR Auction са убедени, че в крайна сметка някой ще плати повече, разказва independent.ie.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com