Проверете която древногръцка богиня сте според месеца на раждане и зодията

14390
Проверете която древногръцка богиня сте според месеца на раждане и зодията

Вижте която древногръцка богиня сте според месеца на раждане и зодията!

Януари (Козирог) – Хестия

Това е богинята на домашния уют. Тези дами са лоялни към своето семейство. На външен вид са по-строги и хладнокръвни, но те са просто уверени в себе си и в своите способности. Те биха чакали дълго време, докато срещнат своята истинска любов. Грижовни и любвеобилни дами.

Февруари (Водолей) – Хеба

Богинята на младостта, която разсипва амброзия на боговете. Представителките на този знак и богиня притежават млад дух, нестихваща енергия и неземна красота. Тяхното въображение не познава граници. С тях никога не е скучно. Те обичат своята свобода и не позволяват на никого да ги ограничава.

Март (Риби) – Персефона

Отвлечена от бог Хадес, Персефона става царицата на подземното царство. За нея се карат много богове, така и за жените, родени в този месец спорят много обожатели. Те обаче дават сърцето си само на онзи, когото то посочи. Много чаровни, нежни и емоционални дами.

Апри (Овен) – Атина

Тя е мъдра, роден лидер, който смело води подчинените си. Тя е амбициозна, уверена в себе си, знае какво иска и как да го постигне. Никой не смее да спори с нея, защото не би се оказал прав.

Май (Телец) – Гея

Богинята-майка също като всяка дама, родена под нейния знак е грижовна, обича да дарява любов и да кара всеки около себе си да се чувства специален. Тя винаги се отнася справедливо. Обича изобилието и красивите неща.

Юни (Близнаци) – Ирида

Това е богинята на дъгата, която посредничи между хора и богове. Дамите Близнаци не познават проблем с общуването с никого. Те умеят да завържат разговор с всеки човек. Обичат приключенията и вълнуващите преживявания.

Юли (Рак) – Селена

Богинята на Луната, която управлява и представителките на зодия Рак. Ако трябва да бъдат описани с една дума – тя ще бъде емоция. Тези дами са крехки, раними, чувствителни, даряващи любов.

Август (Лъв) – Хера

Жената за Зевс, богинята на бурите и гръмотевиците. Тя е горда, изящна и красива, много ревнива. Тя е лидер, самоуверена и амбициозна. Щедра е към този, който заслужи нейното благоволение.

Септември (Дева) – Деметра

Богинята на сезоните, растенията и животните. Тя се възхищава на трудолюбивите хора, самата тя е такава. Лоялна, амбициозна, натурална и енергична. Тя е нежна, но и твърда в нещата, които прави. Стреми се към изящество.

Октомври (Везни) – Афродита и Темида

Зависи ли здравето от месеца, в който сме родени - има данни, че да

Проучване от 2015 г., публикувано в Journal of American Medical Informatics Association разкрива, че месецът, в който сте родени, може ...

Богините на красотата и справедливостта олицетворяват дамите от зодия Везни. Те са искрени, винаги се стремят към справедливи решения, готови са да се борят за правдата на всяка цена. Те са женствени и силни жени.

Ноември (Скорпион) – Хеката

Богинята на магиите и нощта. Тя е точно толкова мистериозна, колкото са и дамите от тази зодия и родени в този месец. Това са дамите, чийто чар не познава граници. Те омагьосват всички, имат много почитатели. Могат да са добри и мили, но и жестоки понякога.

Декември (Стрелец) – Артемида

Богинята на лова, която винаги следва целта си без да се отказва. Такива са и дамите под нейния знак. Ценят свободата си и не отстъпват пред нищо за нея. Не търпят някой да им казва какво да правят. Щом се влюби, създава семейство.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Тази притча ще преобърне живота ви

Стихотворение за 26 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 26 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 26 април 2024

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Подреждането на детска стая не е лесно: не допускайте грешки

Как да се държим с мъж, който ни е наранил?

Плодове, които не трябва да ядете, ако искате да отслабнете

По какво може да се познае старият козунак

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com