Психология на мъжа: какво иска от жената

33218
Психология на мъжа: какво иска от жената
Снимка: https://pixabay.com/

Няма да говорим за травмирани мъже, изпълнени с комплекси за малоценност и страхове. Посвещаваме тази тема на обикновени момчета, които работят усилено, стараят се за доброто на семейството, искат да живеят достойно и щастливо.

Как да разберем какво иска мъжът от жената

5 грешки на жените в отношенията с мъжете

"Грешка човешка" сме свикнали, често да казваме, когато сгафим в нещо. Всички допускаме грешки, но когато сме склонни да ги признаем и ...

Дали той цели да израства и да реализира своите таланти, да й дава своята любов и внимание, да се грижи за собственото си здраве и активно да участва в отглеждането на деца? Нека да разберем какво иска мъжът от жена:

• Задоволяване на нуждите?

Да се ​​ожениш за жена само за да задоволяваш физическите си нужди редовно е глупост. В пъти по-лесно е да нямаш ангажименти към никого, а има такива начини. В крайна сметка има много предимства да си в свободна връзка, така че интимността определено не е причина за брак.

• Чиста къща и вкусна храна?

Е, да, всеки нормален мъж цени комфорта и чистотата, а също така обича да се храни вкусно. Но, нека бъдем честни, ако мъжът е пораснал в правилно семейство или живота го е отракал, то много вероятно е той сам да умее да изпържи яйца или да метне някоя и друга дреха в пералнята. Всичко е въпрос на желание и възможност, но определено не е причината мъжът да е в компанията на жена само заради това.

Двама протестиращи са с обвинение за инцидента край румънското посолство

Двама от тримата задържани са обвинени за инцидента край румънското посолство в София. Те са неосъждани до момента, съобщават от Софийс...

• Потомство?

Нека не отричаме, че към 40-годишна възраст програмата „направи наследник“ изглежда не е толкова глупава. Този инстинкт ни е присъщ от самата природа. От друга страна, хиляди жени имат здравословни проблеми и не могат да дадат на мъжа дете, но въпреки това остават близки и обичат изключително много. Така че не става въпрос за децата. И кога децата някога са задържали мъж в къщата? Днес всяко второ семейство се разпада, въпреки наличието на деца.

• Емоции?

Има мнение, че мъжете избират онези жени, които ги карат да се чувстват живи, дават океан от емоции и страсти. Но това също не е напълно вярно. Обикновените мъжете се уморяват от чувствата, постоянните игри и истерии. Всичко това излиза извън релсите и уморява психиката им. Периодът на влюбване е напълно достатъчен и тогава може да добавите цветове към живота, реализирайки се на работа, занимавайки се с любимото си хоби или просто седейки с бира край огъня ... Не, не става въпрос за страсти.

И така, какво иска мъжът от жената?

Жена изкопа подземен тунел за бягство на сина й от затвора, заловиха я

51-годишна жена се опита да изкопае подземен тунел, за да освободи сина си от затвора в Украйна. Вместо това, обаче, сега и двамата са ...

Ще бъдете изненадани, но един обикновен тип със стабилна психика иска едно нещо от жената - спокойствие. Така, когато се прибере от този луд свят с постоянната дейност, планове, стресове, той ще иска да е посрещнат от уюта на дома и топлата прегръдка на жена, в която може да се разтвори.

Спокойствието включва усещане за комфорт, вътрешна хармония и пълнота, когато душата е тиха и добра и никой друг не ви дърпа или притеснява. В крайна сметка, мъжът е толкова изтощен от деня, че трябва да си почине, да седне в „бърлогата“ си поне за час, без да мисли за нищо. И ако жената му даде това състояние - той ще прави всичко за нея, само за да види очите й щастливи!

Уви, много дами се държат точно по обратния начин. Дори у дома те продължават да се заяждат със съпруга си, представяйки с искания, чрез истерия. Много съпруги са постоянно на ръба, през цялото време са недоволни от нещо, оплакват се от нещо, чакат нещо. И няма начин да си го кажат директно, сякаш искат той да „гадае“ ​​за всичко.

В тази история няма да търсим крайността и вината, съвсем очевидно е, че мъжът влияе на жената, а жената - на мъжа. Ако нещо не е наред с партньора ви, ако постоянно се ядосва, заплита сцени, трябва да потърсите причината за недоволството, да общувате, анализирате, да сменяте отношенията си.

Скандалите не стават от няма нищо. И за тях и двамата имат вина. Променете нещо, започвайки от себе си. Понякога дадената ситуация подсказва, че до вас просто не е вашата половинка. Това се случва, важно е да го разберете навреме.

Жена почина, ден след като бе изписана от болницата с отрицателна проба за COVID-19

77-годишна жена почина ден, след като беше изписана от болницата в Разград с отрицателна проба за коронавирус. Това съобщиха от Региона...

Хармонична връзка за всеки от вас!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Вече не е антитенденция: 6 решения от 2000-те, които отново са на мода

Как нещата втора употреба ще ви донесат неприятности в живота?

Кога да признаете любовта си на един мъж и как да го направите без думи?

6 невидими на пръв поглед признака, че сте попаднали в лапите на женкар

Ето какво да направите, за да спре чантата да пада от рамото ви

Това са кралиците на зодиака

Тези двойки зодии остава заедно завинаги

Кои тънкости при печене на скара трябва всеки да прилага

Възглавница за качествен сън: Полезни съвети

Високо напрежение: Това са 4-те най-опасни зодии

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com