Раздялата с тези 5 зодии е твърде тежка, трудно се примиряват, че някой не ги иска

13789
Раздялата с тези 5 зодии е твърде тежка, трудно се примиряват, че някой не ги иска
Снимка: Pexels

Разделите, за добро или за зло, никога не са нещо приятно. Те създават периоди, изпълнени с тъга и депресия, но все пак отминават. Има хора, с които е лесно да се разделиш, но раздялата с определени зодии е прекалено болезнена. Това е така, защото те по принцип имат наистина стойностни черти от характера, а и трудно се примиряват с това, че някой не ги иска повече в живота си. Нека видим кои са тези зодиакални знаци:

Овен

Знаем, че Овните са от най-лидерските зодии и определено, ако поискате раздяла, ще се окажете в доста сложна ситуация. Първо, те не оставят някой друг да вземе решение, а и не биха приели, че не са достатъчно добри за вас. Обикновено те определят правилата на играта и ако не се случва така – проявяват агресия. Ако човекът отсреща се раздели с тях, те се правят на непукисти и дори доста бързо започват нова връзка, за да го докажат.

Козирог

Козирозите също не приемат раздялата с тях, но няма да го покажат поради защитните си стени. Те няма да понесат това, че са изоставени и ще ви изтрият напълно от живота си. Ще изгорят снимките ви, номера ви и всичко, свързано с вас. Никога повече няма да се доближат до вас, колкото и да ги боли. Може дори да се дистанцират от света закратко, както и от общите приятели.

Лъв

Лъвовете са самовлюбени и искат винаги да са в центъра на събитията. Затова няма да приемат лесно, че някой се отказва от тях. Те ще придобият комплекс за малоценност и може да изпаднат в депресия. Обикновено след раздяла започват да са по-активни в социалните мрежи и ги заливат със статуси и свои снимки, опитват се да забравят за тъгата, като се впускат в мимолетни връзки. 

Точно тези 4 зодии притежават неестествена сила и имат мощна енергия

Някои хора са истински късметлии, че са родени под определени звезди и спадат към зодиакални знаци, които притежават неестествена сила....

Телец

Телецът трудно свиква с промените и една раздяла е като гръм от ясно небе за него. Те не обичат да са сами и не свикват с тази мисъл. Започват да търсят новата си половинка и искат това да се случи възможно най-бързо. Егоисти са и не приемат чуждата гледна точка, започват да чувстват непрязън към бившата си половинка и се опитват да го намразят. Да останат приятели е просто немислимо.

Зодиите, с НАЙ-силна вътрешна енергия

Рак

Раците изпитват силни чувства и емоции, но искате ли да се разделите с тях – ще покажат и тъмната си страна. Може би в този момент придобиват и черти на биполярност – на единия ден ще ви убеждават колко им липсвате, а на другия ще ви блокират отвсякъде. Те трябва да се обърнат вътре към душата си, за да могат да излекуват тъгата напълно.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Какво може да се използва вместо фолио: 5 варианта за перфектни ястия

Древни скелети, открити във Франция, разкриват убийства в мафиотски стил

Златни правила: как да изберем добро вино в магазин?

Черният шоколад преди лягане не вреди на нощния сън

Ябълка през нощта: добре или зле?

„Лазаре, стани“ – какво се случва с Лазар след възкресяването му?

Как да излезем от Великия пост, без да навредим на здравето си: 10 правила

Какво се прави в църквата на Цветница?

Дерматолог разкри дали трябва ли да измиваме косата си два пъти с шампоан

Топ 5 на най-полезните плодове през пролетта (СНИМКИ)

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com