С кои мъже е по-добре да не се забърквате според зодиакалния знак

13171
С кои мъже е по-добре да не се забърквате според зодиакалния знак
Снимка: iStock

Хората далеч не са ангели, но от кого да очакваме повече неприятности? Предоставяме ви хороскопа на най-опасните мъже, които подобно на кръвопийци са готови да изсмучат цялата енергия от вас.

Овен

Ако вашият любим е Овен, запасете се с успокоително. Невероятните  овчи упоритост и егоизъм, подправени с детска спонтанност, могат да докарат всеки до инфаркт. Обича да спори. Те са агресивни или просто не са в настроение и тогава е по-добре да не ги ядосвате.

Телец

Телецът излъчва непрекъснато самодоволство. Той демонстрира присъщата си невероятна упоритост като признак на истинска мъжественост, скъперничество и песимизъм. Такива качества ще изискват от вас смирение и много търпение.

Близнаци

Един от най-мобилните знаци на зодиака, с който няма да ви омръзне, но има риск да не издържите толкова интензивен ритъм на живот. Те непрекъснато се стремят да общуват с всички, очаровайки противоположния пол, докато са близо до любимата си.

Рак

Ако успеете да изпълните всичките му изисквания и в същото време да бъдете като майка му, тогава той в крайна сметка ще се ожени за вас. Не забравяйте обаче, че като се ожените за Рак, ще съсипете младостта си, но ще спечелите удобна старост: Ракът обича уюта на семейното огнище.

Лъв

В отношенията Лъвът е склонен да доминира, смятайки себе си за център на Вселената. Арогантност и склонност към прахосване, стремеж към красив живот и безразличие към красотите - това ви очаква в съюз с кралския Лъв.

Дева

Педантичността на този знак ще изплаши всеки човек, издигнат до нивото на лудост, ще се отрази в безкрайни дребни приказки и забележки. Отрицателните черти, които могат да извадят всеки, са слаб израз на емоции и мързел, които той не иска да признае.

Везни

Подозрителност, потайност, дребнавост и раздразнителност - малко хора ще харесат такъв комплект. Ако бъдат извадени от равновесие, те могат да излеят гнева си при първото идване.

Как да се предпазим от Енергийни вампири

Енергийните вампири не са мит, а реалност! Срещат се навсякъде и определено оказват лошо влияние върху нас. Важно е да подчертаем, че ...

Скорпион

Не всеки може да изгради връзка със Скорпион. Злобата и заяждането не добавят привлекателност към тази зодия, а ревността му ще ви подлуди.

Стрелец

Истински до лудост, не търпи лъжи от другите. Ревността на Стрелеца няма граници, но самият той не е против да удря другите. Единственото нещо, което спасява брака, е отличното му чувство за хумор.

Козирог

Енергийните вампири са от тези зодии

Има хора, с които винаги е спокойно и удобно, но има и такива, с които общуването е изтощително. Вторите сякаш изцеждат всичко от теб. ...

С досаден Козирог можете да се отегчите, особено ако не можете да победите добре познатия му инат. Мрази шума и забавленията, рядко се превръща в душата на компанията. Козирогът е сигурен, че знае всичко за живота.

Водолей

Водолеите са мечтатели, които планират големи неща, но обикновено нямат достатъчно ресурси, за да започнат да реализират идеите си. Може да обещава от звезди, но не му вярвайте.

Риби

Нежната, възвишена душа на Риби не е създадена за преминаването на океана от семейни страсти. Тяхната нерешителност, изключителна чувствителност и липса на независимост не ги правят привлекателни.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си

Как да не се ядосваме, ако ни обидят?

Най-красивите места в Испания

Колега или колежка – кое е правилното?

Кога започват да излизат кърлежите

Митовете за кърлежите: Могат ли да скачат или да летят?

Яденето на твърде много захар причинява ли диабет?

Как да варим картофите, така че винаги да стават меки

7 съвета, които можете да следвате, за да запазите яйцата си свежи дълго време

Как да варим яйцата, за да се белят най-лесно

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com