С кои зодии имаме най-голям шанс за дълъг и щастлив брак?

6749
С кои зодии имаме най-голям шанс за дълъг и щастлив брак?
Снимка: iStock/Guliver

Астролозите са споделили кои са зодиите, които са най-подходящи за семейство.

Овен

Хората от зодия Овен са честни, искрени, мили, надеждни, те ще търсят същите качества в партньора си. За да спечелите привързаността на Овен, трябва да сте отворени, честни и искрено любящи.

Овните са най-съвместими за любовни връзки със зодиите Овен, Лъв и Стрелец. Абсолютна любов Овенът може да постигне само със знака Везни. Но духовното съвършенство ще бъде придобито в съюз с Риби.

Овенът няма да успее да постигне хармония във връзките и брака със знаците Рак и Козирог. Но за партньорства в сферата на бизнеса Козирогът и Овенът са по-подходящи един за друг. Емоционалната близост и съучастие ще бъдат открити в Рак. Подобрете материалното благосъстояние с Телец.

9 причини защо все повече жени не искат брак

Все още има хора, които живеят с убеждението, че мястото на жената е у дома и тя трябва да посвети живота на семейството си. Но в съвре...

За да може съюзът да продължи възможно най-дълго, Овенът трябва да се научи да потушава своята импулсивност и взискателност.

Телец

Една от най-лоялните и надеждни зодии. Те привличат хората към себе си с тяхното постоянство и независимост. Силно са привързани към дома и семейството си. Те знаят как да се радват на това, което имат. Не показват чувствата си пред обществеността, макар че ако обичат, е до последен дъх. Телецът има и своите недостатъци, които могат да повлияят на връзката, това е инатът му, а не желанието да прави отстъпки.

В брака Телецът ще намери съвместимост с Дева, Козирог о Телец. Но лидер сред тези знаци ще бъде Скорпионът, който наистина ще бъде надежден партньор в брака. И е по-добре да търсите хармония в любовните отношения с представители на зодиакалните знаци Рак и Риби. От духовна страна Овенът е идеален за Телеца.

Телецът не е подходящ за съвместен живот с Лъв и Водолей. Но за приятелството и работните отношения това е идеалното партньорство. Телецът е добър в бизнеса с Близнаци.

Дръжте злото далеч от дома: 12 основни правила за щастлив брак

Семейството е свещен кръг, вашата крепост, която трябва да бъде защитена от външни вмешателства. Чистотата или порокът се внасят от съп...

За да се запазят отношенията, Телецът никога не трябва да бърза. Има нужда от време, за да вземе решение. И ако изборът е направен, бъдете сигурни, че той няма да се промени. Телците са много ревниви, което често им създава проблеми.

Рак

Водата е елементът на Рака, рефлектиращ върху него с емоционални преживявания и изключително изразена чувствителност. Те са мили, способни на страстна любов, ценят семейството и дома. Настроението им може да се променя няколко пъти на ден, трябва да сте подготвени за това. А това означава, че партньорът Рак трябва да има желязно търпение и, разбира се, разбиране. Представителите на този знак също ще търсят лоялност, подкрепа и възможност да се доверят на спътника. От своя страна техният избраник ще бъде заобиколен от грижа и искрена любов. В случай, че Раците не получат заслуженото внимание, връзката няма да продължи дълго.

Любовта се показва не с думи, а с действия, грижи и защита на вашата сродна душа.

Отличните любовни отношения могат да се развият с Дева и Телец. Съвместимост в брака Ракът ще намери със Скорпион, Рак и Риби. Но истински идеалният партньор за Раците е Козирогът. Взаимно разбиране на вътрешния свят те могат да намерят с Близнаци.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Напукани устни – как лесно можем да се справим с тях?

Жена заведе труп в клон на банка, за да изтегли заем

Чесън, пиле и още 4 продукта, които ще заличат бръчките от лицето ви и кожата ви ще заблести

Научете се да пестите: 5 полезни навика, които ще ви помогнат по време на криза

353 балерини поставиха нов рекорд на Гинес (ВИДЕО)

Хитри начини за употреба на хартиените кърпи не само в кухнята

Защо трябва да разпръснете лук в ъглите на стаята - ще се изненадате

Защо водата в аквариума става мътна?

Как се пише: обяснение или обеснение?

Каква е разликата между психолог и психотерапевт?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com