Само за жени: Кой е най-добрият мъж за вас според хороскопа

12082
Само за жени: Кой е най-добрият мъж за вас според хороскопа
Снимка: iStock/Guliver

Звездите имат уникалната способност да чертаят пътя ни на този свят. Нашата зодия предопределя живота ни, но и съвместимостта ни с противоположния пол.

И така, дами, кой е най-добрият мъж за вас според хороскопа?

Овен

Жената от тази зодия е независима, смела, логична и последователна в действията си. Тя има нужда от мъж, който ще я подкрепя във всяко начинание, ще ѝ даде поле за изява. С мъж Риби такава дама би се чувствала добре, тъй като той ще ѝ се възхищава, без да се опитва да я променя или потиска.

Телец

Жената от зодия Телец е забавна, има усет към детайлите и е много изобретателна. Тя е отдадена на връзката, дома и цената, но понякога може да е доста ревнива. Има нужда от мъж, който също е фокусиран върху семейството. Двама Телци биха били добра комбинация, ако се научат да се борят с ревността си.

Близнаци

Жената от зодия Близнаци е весела и с лек характер. Тя е приятна компания и е романтична натура. Ще се чувства добре с мъж, който може да се грижи за нея. В този профил се вписват добре господата от зодиите Рак и Везни, които могат да са бащински настроени към своята спътница.

Рак

Тя е чувствителна, емоционална и напълно фокусирана във връзката си. Мъжът до нея трябва да е наясно с крехката и ранима природа на жената Рак. Задължително е да проявява разбиране към смяната на нейните настроения и да ѝ бъде упора в трудностите. В такава роля може да влезе мъж от зодия Везни.

Лъв

Жената от зодия Лъв обича да бъде глезена и обгрижвана. Тя е истинска принцеса и не се срамува да го признае. Ще се чувства великолепно в партньорство с мъж от зодия Риби, който ще я боготвори и засипва с комплименти.

Дева

Жената Дева е привлечена от мъже с добър вкус и възпитание. От друга страна, тя не харесва скучни и прекалено предвидими хора. За нея Стрелецът е перфектният партньор, тъй като винаги има с какво да я изненада и впечатли.

Везни

Жената от зодия Везни е спокойна, балансирана и разсъдлива. Обикновено знае какво иска и как да го постигне. Може да съгради много успешно партньорство с мъж от зодия Дева, тъй като двата знака имат сходни представи за бъдещето и цели в живота.

Кои зодии са най-привлекателни за мъжа Водолей

Никой не знае откъде ще се появи любовта. Когато обаче става дума за сърцето на Водолея, някои дами от зодиака определено са с предимст...

Скорпион

Жената от зодия Скорпион е най-горещата представителка на Зодиака. Тя е огнена, неконтролируема и много секси. Има нужда от силен и стабилен партньор, който да си тежи на мястото и да я приземява, когато се самозабрави. Лъвът може да е много подходящ за тази цел.

Стрелец

Тази жена не познава страха и драмите, но има нужда от човек, който ще ѝ даде пълна свобода. Не всеки обаче е способен да разбере нейния приключенски дух. Затова може да се чувства в свои води само с друг Стрелец.

Козирог

Топ 5 на най-силните мъже в зодиака

Има мъже и мъже - дори според хороскопа. Ето кой кой е: 1. Телец Телецът несъмнено е един от най-мощните знаци на зодиака и няма проб...

Мъжът Дева е сродната душа на момичето Козирог. Тези две зодии успяват да се допълнят, въпреки че са доста различни по характер. Това превръща връзката им в перфектния  романс.

Водолей

Жената от зодия Водолей е смела, креативна и общителна. Има модерен начин на мислене и не обича правилата. С Везни, който също обича да върви напред и да се забавлява, тя ще се чувства щастлива.

Риби

Жената от зодия Риби е чувствителна, потайна и твърде емоционална. С мъж Рак тя ще е е спокойна, разбрана и ценена. Той няма да ѝ създава излишни притеснения и ще се грижи добре за нея.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как да запазим козунака мек за по-дълго време?

Коя е столицата на Киргизстан

Кога се минава под масата на Великден?

Лесно боядисване на яйца със салфетки - всеки може да го направи

За какво да внимаваме при варенето на яйца за боядисване

По какво може да се познае прясното агнешко месо

Как се пише: усъвършенстване, усъваршенстване или осъвършенстване?

Какви са тънкостите при печене на козунак, които го правят уникален

Тайната на дълголетието на най-възрастната жена на планетата

Топ 5 оригинални идеи за оформяне на козунаци

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com