Седмичен хороскоп за 1-7 януари

15310
Седмичен хороскоп за 1-7 януари
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Първата седмица на Новата година ще започне с пълна пара. Няма да имате много време да приспособяване, така че не прекалявайте с празнуването. Така ще пощадите организма си и ще сте готови да посрещнете предизвикателствата, които са ви приготвили. Във вторник си спомнете, че една добра дума може да ви спести изкачването на много планини. Не се колебайте да подходите добронамерено в служебен спор.

Телец

През първата седмица на годината може да си позволите малко повече отдих. Нека преходът от празниците към работния ритъм бъде плавен, за да не стресирате духа и тялото си. Чудесата се случват и извън празничния период и вие ще бъдете едни от щастливците, които ще го разберат и усетят в живота си. В средата на седмицата може да получите интересно служебно предложение. Ако ви е омръзнал покоят – включете се с всичките си умения.

Близнаци

Започнете седмицата активно. Докато останалите все още се настройват за работа издебнете момента да заемете изгодна позиция. Категоричната ви позиция по ключови въпроси няма да позволи на отсрещната страна да се опита да ви манипулира. Опитайте се колкото се може по-бързо да официализирате договореното. В личен план дайте повече свобода на половинката си. Доверието ви ще бъде възнаградено.

Рак

През тази седмица е добре да сдържате емоциите си. Ако сте прекалено разпилени може да изпуснете съществена печалба или изгода. Периодът крие своите изненади и е желателно да не пропускате добрите възможности. В сряда и четвъртък следете и за усложняване на неща, на които възлагате големи надежди. Някой може да се опита да извърши незабележима промяна в живота ви, без вашето съгласие. Вслушайте се в съветите, дори най-странните и неочакваните. В петък по интересен начин можете да получите ключ към интересуваща ви ситуация. Действията ви в любовната сфера могат да повлияят на обстоятелствата.

Лъв

Годишен хороскоп за 2018 година - Риби

Започналата промяна през изминалата година ще продължи с пълна сила и през 2018-та или поне не се колебайте да продължавате в същия дух...

В първите дни от работната седмица в отношенията ви с колеги и приятели може да настъпи объркване или да откриете по-изтънчени детайли в реалността или смисъла на отношенията. Ако в личен план нещо прекалено ви тревожи, оставете го да се проясни по-добре, преди да предприемете действия. В края на седмицата обръщайте внимание на всички външни сигнали – те ще ви насочват към важните неща. Събитията може да се случват интензивно и да ви оставят без дъх, дайте си време да се окопитите. В личните отношения изключете самоконтрола и следвайте сърцето си.Това важи най-вече за почивните дни.

Дева

Първата седмица от Новата година обстоятелствата ще създадат за вас необходимост от избор между няколко варианта за решаването на въпрос, който стои между вас и партньора ви. Бъдете реалисти, но се придържайте към моралните правила. В средата на седмицата действайте ясно и мотивирано, за да не се окажете неподготвени. Ограничете се в най-важното и необходимото и не позволявайте някой да ви се меси. В близко време обстоятелствата ще се обърнат във ваша полза и ще ви предоставят повече пространство за дишане. Необходимо е да сте нащрек и да не си създавате допълнителни трудности.

Везни

Това е идеален период за възстановяване на баланса в личните отношения. През тези дни може да постигнете своето в развитието на връзката ви. Празничните дни са обърнали внимание на партньора ви на вашите положителни качества, така че използвайте дипломатични методи, за да го убедите в правотата си. Бъдете честни и ясни. Задкулисните действия няма да доведат до траен резултат.

Годишен хороскоп за 2018 година - Водолей

Още от първите дни на Новата година направете така, че да се заемете с нова дейност, която ще ангажира изцяло вниманието ви. Имате нужд...

Скорпион

Първите дни на Новата година със сигурност ще бъдат приятно за вас време, което е необходимо да изпълните с незабравими впечатления. Направете така, че да сте сред хора, в които можете да намерите съюзници и партньори за придвижване на проектите си. Можете да очаквате специални сигнали на внимание и в личните отношения. Ако запазите високата работоспособност, ще можете да свършите много полезни неща дори през почивните дни. Не се колебайте да си поставяте задачи, които да ви помогнат в разчистването на пространството за нововъведения в бъдеще.

Стрелец

Успехът ви в началото на годината зависи само от вас. Спазвайте правилата на играта и никой няма да може да застане на пътя ви или ако се опита много бързо ще се отмести, за да ви направи път. В личен план може да бъдете притиснати да направите избор. Няма да имате много време за решаване, така че следвайте инстинкта и интуицията си, но не се подавайте на страха. За истинските неща се иска повече кураж и отговорност .

Козирог

Годишен хороскоп за 2018 година - Козирог

Началото на годината съвпада с вашия личен празник, така че винаги сте привилегировани. Така ще е и тази година. Ще сте късметлиите на ...

Седмицата ще ви завари в завиден работен дух. Много е важно да си поставите реални цели, за да не се разочаровате. Съществува риск да се откажете, поради сериозно препятствие. Всъщност отстраняването му ще бъде много по-лесно, отколкото си мислите. В последния момент ще получите помощ от ваш приятел, но това ще стане благодарение на активността ви, така че не спирайте да работите. През почивните дни се пазете от простуда.

Водолей

Посветете тази седмица на духовното си развитие. Подарете си няколко дни и нощи, отдадени на нови книги или филми. Душата ви търси разтуха и това е начинът да ѝ го дадете. Действията ви може да привлекат вниманието на много сериозен и ценен човек. Възможно е да положите началото на сериозна връзка или приятелство. Периодът е добър за смяна на имиджа.

Риби

Седмицата ще бъде непредсказуема. Плановете са излишни, тъй като обстоятелствата ще се развиват прекалено бързо. Няма смисъл да се ядосвате за каквото и да било, тъй като няма да може да влияете върху събитията. Положителното отношение към случващото се ще ви помогне да се адаптирате по-лесно. Планирайте активен отдих през почивните дни, най-добре някъде сред природата.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Дерматолог разкри дали трябва ли да измиваме косата си два пъти с шампоан

Топ 5 на най-полезните плодове през пролетта (СНИМКИ)

Спрете стареенето: 5 съвета за грижа за косата, които ще ви подмладят с няколко години

Тази притча ще преобърне живота ви

Стихотворение за 26 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 26 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 26 април 2024

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Подреждането на детска стая не е лесно: не допускайте грешки

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com