Седмичен хороскоп за 12-18 юни

37197
Седмичен хороскоп за 12-18 юни
Снимка: iStock/Guliver

Овен

През тази седмица не изневерявайте на себе си. Придържайте се стриктно към целите и желанията ви. Някой ще се опита да промени плановете ви и да посее съмнение в целесъобразността на започнатото. Във вторник и сряда може да имате противоречия с началството. Не бъдете агресивни. Повече привидно мълчание ще ви помогне, докато другите видят, че именно вие сте прави. В петък не бързайте да си тръгвате по-рано от офиса, защото може да изникне спешна задача за решаване в ранния следобяд. Колкото и работа да имате събота и неделя оставете време за себе си и за пълноценен сън и почивка. Купоните оставете за други дни. Сега ще имате нужда от възстановяване на силите.

Телец

През тази седмица се опитайте да намалите противоречията и напрежението във вас до минимум. Ще имате прекалено важни задачи, за да губите време в това първо да оправяте настроението си, а после тепърва да се съсредоточавате върху работата си. Някои представители на знака ще трябва да наблегнат върху отношенията в семейството, особено с децата. Подрастващите започват да формират свое мнение, което трудно разбирате и още по-трудно приемате. Бъдете сигурни, че с противостояние няма да се получи нищо. Опитайте се да разберете причините и мотивите за начина на мислене на детото ви. Не показвайте неприязън и не осъждайте. Намерете начин да стигнете до компромис. В петък изключете дори минимална проява на агресия в общуването. Само приятелски настроено изказване може да реши даден проблем, другото само ще го изостри.

Близнаци

През тази седмица пред очите ви това, което сте смятали за невъзможното ще става възможно и със сигурност ще може да се каже, че късметът е изцяло на ваша страна. В понеделник и сряда е много важно да бъдете в точното време на точното място и това, което до скоро е представлявало проблем за вас ще бъде разрешено с лекота. В личните отношения не настоявайте прекалено, тъй като това ще отблъсне партньора ви и ще го накара още по-яростно да отстоява мнението си и да се настрои срещу вашето. Здравето ви ще изисква специално внимание. Не подценявайте оплакванията си. Много вероятно е всичко да се дължи на емоционалното ви изтощение. Така че работете в тази насока.

Рак

Настроението ви е завидно и направете всичко възможно, за да се превърне в то в част от вас, а не просто от поведението ви. Поели сте в правилната посока – бързо и напред. Може да спирате само, за да си поемате въздух, но не и да се колебаете. Във вторник и сряда ще може да спечелите най-много съмишленици, така че насрочете преговорите да тези дни. В четвъртък ви очаква печалба, но не давайте пари назаем, както и не обещавайте нищо. В петък е много важно да сте емоционално балансирани. Нека нищо не е в състояние да ви извади от равновесие. В събота и неделя направете така, че да имате досег с вода, но ако не сте добър плувец не навлизайте в дълбокото и не правете експерименти.

Лъв

Тази седмица за вас ще бъде най-добре ако оставите инициативата в нечии други ръце. Сега е момент, в който е най-добрите да стоите от страни и да надзиравате, да давате съвети, наставлявате, но не и да взимате участие. Много важно е да давате мнението си само, когато ви го искат. Може би ще ви е трудно в началото, но ако се доверите на колегите си ще видите, че нещата много бързо ще влязат в ритъм. Не бъдете подозрителни. Сега е моментът да се погрижите повече за себе си и личния ви живот. Обърнете си внимание, така както до момента не сте го правили. Ако приятел се обърне към вас с молба за помощ, попитайте дали не може да се отложи мероприятието за по-късен етап. Децата ще изискват повече любов, отколкото наставления. Спомнете си за вашето детство.

Дева

През тази седмица акцентът ще бъде в служебно отношение и събитията ще се развиват във ваша полза. Още в понеделник ви ще чуете приятни новини в работата. Възможно е дори да получите повишение. В средата на седмицата е възможно да се почувствате по-нервни от обикновено. Ще търсите промяна на всяка цена, а сега това не е необходимо. В личен план е възможно е да си припомните стари обиди, което на свой ред често води до изясняване на отношения. Но от нападателно поведение няма да имате никаква полза. Най-добре насочете усилията си към туширане на всякакъв вид конфликти с половинката ви. За разрешаването на финансови проблеми използвайте късмета си в петък. През почивните дни обърнете повече внимание на нуждите на партньора ви.

Везни

Тази седмицата насочете усилията си към съставяне на график за дейността ви и определянето на бъдещите ви планове. Именно там ще е силната ви страна сега, особено през първите два дни на периода. За реални действия все още е рано и не бързайте с реализирането им, тъй като моментът все още не е настъпил, а и има висок риск от това да загубите финансови средства. В четвъртък и петък не обръщайте гръб на покана за културно мероприятие. Участието ви него ще допринесе много за нови контакти и познанства, заздравяването на връзки и отношения. В петък бъдете изключително внимателни относно при боравене с техника и остри предмети. През почивните дни не се натоварвайте по никакъв начин, нито умствено, нито физически.

Скорпион

Още в началото на периода ще ви се наложи да се справите с немалко предизвикателства и трудности. Всички те обаче са ви дадени, заради вашето развитие и единствената им цел е да допринесат за вашето добро настроение, както и да повишат самочувствието ви. Дръжте главата си високо изправена и не сваляйте усмивката от лицето си – в това ще се крие половината ви успех. При решаването на семеен проблем не се колебайте да потърсите помощ от ваши близки роднини. За целта не пренебрегвайте съветите им, колкото и остарели и демоде да ви се струват. Припомнете си поговорката – попитай патило, а не старило. В здравословно отношение бъдете внимателни към храната, която приемате.

Стрелец

През тази седмица обърнете повече внимание на физическата ви форма. Сега е моментът да започнете да спортувате редовно. Не се натоварвайте отведнъж, а започнете с леки упражнения. Най-добре се посъветвайте със специалист, който да ви направи лична програма. В храненето също ще е необходимо да направите някои промени, за да има максимален ефект от усилията ви. В личен план е добре да включите половинката ви в новите ви дейности, за да не се чувствате изолирани. Ако той или тя не иска не се отказвайте от започнатото. Ентусиазмът ви може да бъде заразителен. Ако отдавна не сте посещавали роднините си не отлагайте дълго срещата. Вероятно имат нужда от вашето внимание и помощ.

Козирог

Любимата ти секс поза според зодията

Когато правите секс с партньора си, не е необходимо нещата да са точно като в порното. Все пак, това не е състезание с награди. Той мож...

През тази седмица насочете вниманието си към отношенията с партньора ви и изобщо тези в семейството. Възможно е да ви хрумнат интересни идеи, свързани с това да направите приятна изненада за любимия ви човек. Напълно нормално е да не може да се справите сами, така че не се колебайте за реализирането на плановете ви да потърсите помощта на приятелите си. В средата на седмицата бъдете готови в работата ви да се появи напрежение, заради прехвърляне на отговорност. Единственият ви правилен ход ще бъде да сте максимално дипломатични. Постигането на високи цели оставете за есента. Сега поддържайте ритъма на работа и не позволявайте на никого да се меси в решенията, които взимате. В здравословно отношение се опитайте да се разделите с някой от вредните си навици. Сега това може да стане по-лесно, отколкото в друг период.

Водолей

През тази седмица най-важната дума ще е компромисът. Ако искате да запазите и развивате отношенията, които имате ще трябва да направите усилия за сближаване с човека до вас. Приели сте ситуацията като даденост и не се замисляте, че всичко постигнато е било благодарение на взаимните ви усилия. Само че напоследък вие сте оставили нещата да се развиват от само себе си, а така не може да има прогрес. Помислете добре къде бихте могли да се включите. Може би в началото ще се наложи да давате повече, от колкото да взимате, но това е нормално- има да наваксвате. Партньорът ви ще се отнесе с разбиране и подкрепа, което допълнително ще улесни задачата ви.

Риби

Колкото и да не ви се иска ще трябва да положите усилия да бъдете по-активни във всяка една сфера от живота ви. Няма как да обърнете внимание на всеки, който иска, затова изгответе вашите приоритети и ги спазвайте стриктно. Може да ви се струва, че изнемогвате, но точно на ръба ще получавате своята глътка въздух. Приятелите ви са неизменно до вас и ще имате пълната им подкрепа. Не се колебайте да им споделите тревогите си и не ги задържайте в себе си, защото това може да ви откаже от важни начинания. Повече самочувствие и оптимизъм са двете съставки, които ще са ви нужни, за да протече всичко, както трябва. Музиката може да ви разсее, но избирайте такава, която да ви разведрява, а не натоварва. Може да посветите повече време, за да се запознаете със стилове, които до момента не сте слушали.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Черният шоколад преди лягане не вреди на нощния сън

Ябълка през нощта: добре или зле?

„Лазаре, стани“ – какво се случва с Лазар след възкресяването му?

Как да излезем от Великия пост, без да навредим на здравето си: 10 правила

Какво се прави в църквата на Цветница?

Дерматолог разкри дали трябва ли да измиваме косата си два пъти с шампоан

Топ 5 на най-полезните плодове през пролетта (СНИМКИ)

Спрете стареенето: 5 съвета за грижа за косата, които ще ви подмладят с няколко години

Тази притча ще преобърне живота ви

Стихотворение за 26 април 2024

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com