Седмичен хороскоп за 23-29 май

12156
Седмичен хороскоп за 23-29 май
Снимка: iStock/Guliver

Овен

В началото на седмицата за вас ще е най-добре да бъдете по-сдържани. В понеделник не се притеснявайте да споделяте това, което мислите и чувствате с околните, особено с роднините ви и жените, които са важни за вас. Това ще ви помогне да се разтоварите и ще ви даде сили да продължите напред. Възползвайте се от този заряд, за да се впуснете активно в нови начинания. Последните два дни от работната седмица вниманието ви трябва да бъде насочено главно към дребните неща за изпълнение. Именно те са основата на успеха ви. Не бързайте при взимането на решения. В събота не се притеснявайте да използвате чара си за постигането на целите ви.

Телец

През тази седмица нещата ще вървят като по вода и в семейството, отношенията с партньора ще са стабилни и надеждни. Сега е моментът да се борите за взимането на онези решения, за които сте имали противоречия с партньора ви. В работата не правете компромиси с колеги, които искат да свършите нещо вместо тях. Нито ще бъдете възнаградени, нито отблагодарени. Не си правете излишни илюзии в това отношение. В края на седмицата намерете време да се обадите на родителите си и да им помогнете за нещата, в които имат нужда от съдействието ви. В това отношение не пестете сили и време.

Близнаци

Близнаците може да си отдъхнат спокойно през кратката работна седмица. Никой няма да ви безпокои или изисква чудеса от вас. Може да се каже дори, че в офиса ще забравят за вас. Не го приемайте като обида, а използвайте времето, за да свършите повече свои задачи. Семейството трябва да е на първо място за вас сега, тъй като тревогите и неудовлетвореността ви се дължат именно на проблемите ви с близките ви хора. С много любов всичко ще се оправи.

Рак

Сега ви се предлага време, в което да се погрижите за себе си. Напоследък сте занемарили желанията и стремежите си. Вече нямате право на оправдания и отлагания. Ако не го направите сега, после не винете никого. Обърнете повече внимание на децата си, опитайте се да бъдете по-благосклонни към тях. Пазете от преумора, тъй като в еуфорията от събития може да не забележите навреме, че сте преуморени. Предпочитайте почивката пред претоварването в офиса , за да ви остане време за истински важните неща.

Лъв

През тази седмица ще сте склонни да отправяте повече забележки, отколкото е характерно за вас. Натрупалото се напрежение ви дава знак и не го пренебрегвайте. Имате нужда от истинско разтоварване и преосмисляне на приоритетите ви в живота. Обърнете се назад и не се страхувайте да продължите нещата, които са ви били истински приятни, но сте оставили по една или друга причина. Времето за изпълнението на мечтите е това, което е пред нас, нужна ни е само повече вяра.

Дева

През тази седмица винаги имайте близък до вас, човек, с когото да се съветвате, когато предприемате важни крачки. Особено в началото на периода ще ви е трудно да имате реален поглед върху нещата и възможностите си. В сряда ви очаква приятна изненада, свързана с ваш приятел. Това може дори да е началото на успешен бизнес, който двамата ще създадете и развиете благодарение на това,че се допълвате, въпреки различията ви.

Везни

Още през първия ден на новата седмица получите вест или обаждане от човек, когото сте загубили надежда, че може да видите отново, но към когото таите топли чувства. Средата на периода ще е препълнен с информация, събития и пътувания. За този период може да планирате придвижването на документи. Не се предоверявайте на свои приятели и покровители. Спомнете си приказката за вълка, който върши работата си сам.

Скорпион

През тази седмица на преден план е добре да изведете семейните ценности. Ако имате деца, те могат да ви зарадват със свое постижение, което да ви накара да се гордеете с тях. Всичко това ще ви накара да преосмислите приоритети си . Със сигурност може да намерите още време, което да посветите на семейството и децата си. Скоро идва лято, така че замислете една незабравима почивка, която да ви сплоти още повече и остави незабравими спомени.

Стрелец

През тази седмица ви очакват едни много наситени и весели дни, настроението ви също ще бъде на ниво. Все пак звездите ви предупреждават да бъдете предпазливи и да не вземате сериозни решения. Сексуалната ви енергия ще е в излишък. Това важи както за представителите на силния пол, така и за дамите. Ще бъдете изпълнени с дързост, което може да донесе не малко главоболия на онези представители на знака, които са сериозно обвързани. Хубаво е да преследвате целите си, но не го правете на всяка цена.

Козирог

През тази седмица ще бъдете обзети от нечувана амбициозност, която ще даде на мнозина развитие в професионалната сфера и достигането на високи върхове. С това обаче и задълженията и отговорностите ви ще се увеличат. Бъдете предпазливи във финансово отношение. Подхождайте разумно към подаръците, като избягвайте да демонстрирате възможностите си, а просто покажете уважение. В здравословно отношение бъдете внимателни към променливото време, не бързайте да вадите сандалите и леките дрехи.

Седмичен хороскоп за 16-22 май

Овен В началото на седмицата ви очаква ново увлечение. Не приемайте обикновения флирт за нещо фатално и дълбоко. Случката ще ви даде ...

Водолей

През тази седмица насочете силите си в работата. Ако трябва да оформяте документи, свързани с наследство, това едва ли ще бъде най-доброто време. Това ще е един прекрасен период за вас, в който нищо няма да се изпречва на пътя ви. Ще ви бъдат предоставени невероятни възможности, в които да реализирате личните си амбиции при това в огромни размери. Хубаво е да знаете къде да сложите границите на желанията си.

Риби

През тази седмица се опитайте да използвате ползотворно дните, дадени за почивка. Едва ли ще имате скоро друга подобна възможност. Работата по вкъщи няма край и не се захващайте с нея, а излизайте още преди обяд без да си поставяте вечерен час. Ако пропуснете тази възможност после не обвинявайте никого, че не сте успели да разтоварите съзнанието си. В работата ще имате противоречиви занимания. Ако нещо се „кара“ с морала ви не се колебайте да го откажете. Не се обвинявайте дори за миг дори да претърпите финансови загуби от това.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com