Седмичен хороскоп за 3-10 април

46332
Седмичен хороскоп за 3-10 април
Снимка: iStoxck/Guliver

Овен

През тази седмицата изхвърлете от главата си идеята, че ще може да се справите с всичко сами. Колкото по-рано го осъзнаете, толкова по-добре. Още преди вторник се обадете на хора, за които сте сигурни, че ще може да ви помогнат и няма да ви откажат. Ако не го направите рискувате да потънете в хаоса на задълженията си и въпреки желанието им другите да не могат да се включат, за да ви помогнат. Роднините, които до момента сте избягвали заради решаването на стар проблем, сега вече ще трябва да срещнете и да обсъдите нещата. Периодът е достатъчно благоприятен, така че всичко ще се развие в благоприятна посока- не се съмнявайте в това! В края на седмицата може да се разделите с ваше дългогодишно убеждение. Хората се променят и няма нищо лошо в това.

Телец

Този понеделник няма да ви пожали. Още в началото на деня пред вас ще изникне предизвикателство, с което ще трябва да се правите сам-самички. Не допускайте чужда намеса, тъй като от това ще завиди възможността ви да взимате независими решения в живота ви. Напълно сте способни да се справите по най-добрия начин. В средата на седмицата бъдете внимателни при подбора на думите, които използвате, тъй като без да искате може да предизвикате напълно излишен конфликт, след който да ви е необходимо много време, за да върнете нещата в предишното им положение. В края на седмицата ще получите примамливо предложение, което може да ви изкара от финансово затруднение. Опитайте се като начало да съчетавате и двете дейности.

Близнаци

Тази седмица може да осъществите всички начинания, които ще допринесат за развитието ви и ще ви донесат лична облага. Сега трябва само да сте повече егоисти от обикновено. Никакво изпитване на вина, не си слагайте рамки, а само преследвайте целите си. В личния живот нещата може да се променят рязко в средата на периода. Учудващо за вас самите няма да се противите на събитията и дори може да направите така че да ускорите нещата. Ще си дадете сметка, че няма за какво да съжалявате и ще се учудите, че по-рано не сте си давали сметка за необходимостта от всички тези наложителни „ремонти“ в отношенията ви. Не позволявайте да ви манипулират като предизвикват съжалението ви.

Рак

Тази седмица може да се окаже критична за чувствата ви. Потопили сте се изцяло в тях и отказвате всеки опит на приятелите ви да ви изведат от това състояние. А те правят наистина неимоверни усилия. Спомените ви теглят назад, правят ви меланхолични и всичко това не е във ваша полза, освен ако не сте човек на изкуството. Но дори така да е не поставяйте реалния си живот в зависимост от случилото се. Дайте си още няколко дни време и направете първите опити за крачка напред, после още една. Не забравяйте, че най-тъмно е преди изгрев. Това, което сте загубили е едно, но вие може да погледнете на други страни и да промените потребностите си.

Лъв

През тази седмица ще берете плодовете на правилните си решения от последните седмици. Скокът в професионалното ви развитие е напълно логичен и очакван. Това ви дава повече свобода, защото с чиста съвест може да намалите активността си, оставайки реален наблюдател. Огледайте се на кого от колегите си може да дадете повече пълномощия, за да освободите дейността си за новите идеи, които нахлуват в главата ви. Периодът е добър за планиране на почивка. Дайте предимство на половинката ви да избере дестинацията и времето, в което да почивате през лятото. Сега е момент, в който може да решите много от въпросите във връзката ви, но за целта ще трябва да се откажете от лидерската роля в нея.

Дева

Седмицата е прекрасна за започването на нови начинания. Напишете на един лист всичко, което искате да започнете да правите. Разбъркайте ги и извадете 1-2 два. Повече дейности само ще разпилеят времето и силите ви и няма да се стигне до никъде. Имайте предвид, че ако започнете сега лятото ви може да бъде прекалено ангажирано, но точно тези занимания са глътката въздух, от която имате нужда. В личен план не правете резки промени и не насилвайте нещата. Спокойствието е необходимо, за да съберете сили и страст за следващите приключения, които ви очакват.

Везни

Тази седмица ви е дадена, за да направите много и от сърце за другите. Не си задавайте въпроса вие какво ще получите. Много от постъпките ви ще бъдат възнаградени, но не това трябва да ви води. Действията, насочени към близките ви ще пречистят мислите и ще ви помогнат да погледнете в по-светли тонове на живота и вие имате нужда точно от този заряд. Не се вглеждайте прекалено в различията между вас и партньора ви, особено ако чувствата са достатъчно силни. С времето недоразуменията ще се изгладят и забравят. През почивните дни бъдете внимателни в досега си с вода. Най-добре избягвайте такива места.

Топ 5 на зодиите, които обичат да изневеряват

Ако постоянно изследвате половинката си, измъчват ви съмнения, а не получавате никакви отговори, предлагаме ви характеристика на зодии,...

Скорпион

През тази седмица ще имате няколко моменти, в които да се съмнявате в себе си. Точно сега обаче опасенията ви са неоснователни. Пролетта ви е изпълнила с много енергия, която чака да бъде внедрена. Затова действайте с размах точно там, където интуицията ви подсказва. И секундата съмнение може да ви накара да отложите нещата. Ако сте обзети от силни чувства – доверете им се, не се страхувайте да бъдете изцяло открити и честни. Какъвто и да е отговорът от отсрещната страна може да бъдете горди със себе си, защото разкриването на чувствата изисква най-голямата смелост.

Стрелец

Седмицата ще подложи на изпитание възможностите ви. Сега от вас ще се очаква и изисква проявата на максимална дисциплина и самоконтрол. Не толкова често се налага да сте такива, но сега трябва да се стегнете и да оправдаете очакванията. Това не е за нечия друга полза, всички дивиденти ще бъдат за вас самите, така че не го забравяйте и си го повтаряйте по-често и по-често. Най-сложният ден във връзка със самоконтрола ще бъде четвъртък. Не позволявайте да ви извадят от релси. Много по-силни сте от колкото си мислите. В края на седмицата половинката ви ще ви постави сериозни условия. Ако искате да запазите връзката си ще трябва да отстъпите.

Козирог

5-те зодии, които ще са най-щастливи през ЮНИ

Юни ще бъде месец, изпълнен  с повече щастие и по-малко проблеми. Това са зодиите, които ще се радват на пълно щастие през най-хуб...

Най-важното, което трябва да направите през тази седмица е да не прекалявате с … всичко. Желанието не винаги означава, че имаме и силите, за да направим всичко, което искаме. Започвайте бавно и внимателно всичко, което възнамерявате да осъществите. Ако усетите, че не ви стигат силите и времето забавете темпото. Ще имате достатъчно възможности да довършите нещата и на един по-късен етап, но сега припряността няма да ви донесе особени ползи, а само ситуации, към които дълго време ще трябва да се връщате, за да нанасяте корекциите си. В личен план може да бъдете уличени в неясни намерения. Бъдете честни със себе си и с партньора си. Никой не заслужава да му се губи времето и живота във връзка, която не носи нужния заряд и няма перспектива. А свободата все още се счита за висша ценност.

Водолей

Единственото, което трябва да направите през тази седмица е да бъдете себе си. Не се замисляйте за последиците, но не оставяйте нищо скрито от душата си, което иска да види слънчевата светлина. Вие сте личност, която само може да се гордее със себе си, така че оставете всички притеснения и срамежливост да си отидат. В средата на седмицата може да получите интересно предложение за смяна на работата. Не се колебайте да питате настоятелно за всички условия, както и да искате доказателства за тях. Ако нещо не ви устройва заявете ясно, че няма да направите отстъпки от желанията ви. Съгласете се единствено, когато всичките ви претенции бъдат удовлетворени.

Риби

Енергията ви през тази седмица ще бъде обект на завист. Вие пък ще „страдате“ от нечувано хладнокръвие. Не се колебайте да действайте на всеки фронт, където почувствате желание за действие с размах. Постарайте се да изпипате нещата до съвършенство. Единствената сфера, където сега е добре да се въздържите от действия е личния ви живот. Колкото и да е голямо желанието ви към даден човек, ако и давате сметка, че няма да получите желаното – отминете. Не сте загубили нищо, за което да съжалявате, така че не правете компромиси със себе си. Ако толкова някой ви иска ще направи усилие и ще ви настигне. Вие сте дали прекалено много от себе си вече.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Вече не е антитенденция: 6 решения от 2000-те, които отново са на мода

Как нещата втора употреба ще ви донесат неприятности в живота?

Кога да признаете любовта си на един мъж и как да го направите без думи?

6 невидими на пръв поглед признака, че сте попаднали в лапите на женкар

Ето какво да направите, за да спре чантата да пада от рамото ви

Това са кралиците на зодиака

Тези двойки зодии остава заедно завинаги

Кои тънкости при печене на скара трябва всеки да прилага

Възглавница за качествен сън: Полезни съвети

Високо напрежение: Това са 4-те най-опасни зодии

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com