Стартира най-голямата агенция за артистичен мениджмънт

6576
Стартира най-голямата агенция за артистичен мениджмънт

Със специална пресконференция в клуб „Студио 5” днес бе даден официално стартът на най-голямата агенция за артистичен мениджмънт в България – Top Artists Agency.

На събитието с водещ Мартин Захариев присъстваха около 30 артисти, подписали вече ексклузивни договори с агенцията, между които Мария Илиева, D2, Хилда Казасян, Димитър Рачков, Васил-Василев – Зуека, Gravity Co, Група Диана Експрес, Мария Игнатова, Николай Урумов,Дани Милев,Roots Rocket Band и др.

Халваджиян vs. bTV рунд 2: Този път за "Ягуар"

Скандалът между продуцентите от "Глобал Вижън" и bTV пламна с нова сила. Този път спорът се заформи, след появили се коментари по адрес...

Дейността на агенцията бе представена по атрактивен мултимедиен начин от Магърдич Халваджиян и Атанас Янкулов, oбединили усилията си в създаването на тази компания по модел на водещи световни образци в импресарската дейност.

Основните цели на Top Artists Agency са както обслужване и обгрижване таланта и изявите на артистите от родната музикална, театрална, телевизионна и арт сцена, така и предоставяне на качествени услуги от цялата гама на събитийния мениджмънт.

Всички присъстващи на събитието се обединиха около виждането, че следвайки този модел, артистите и агенцията заедно ще извървят пътя към възраждане на интереса към  българската култура и изкуство  и ще възвърнат трайното присъствие в публичното пространство  на стойностните образци на българската музика.

Точно в тази насока са и планираните в близко бъдеще от агенцията значими инициативи, които бяха споделени на финала: BG TOP LIFE - годишни награди за лайф музика; провеждане на ежегодни етно и денс фестивали, продуциране на музикални телевизионни предавания.

Два риалити формата и култовото „Стани богат” по Нова

Едно бляскаво шоу ще ни накара да танцуваме, друго ще ни направи свидетели на внушителни превъплъщения, а трето ще се завърне с още по-...

Редактор: Пламен Георгиев

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com