„Страшните“ думи на жените, които плашат мъжете

7442
„Страшните“ думи на жените, които плашат мъжете
Снимка: iStock/Guliver

Жените често казват, че мъжете могат да бъдат много стреснати и това не е добре, особено когато сте във фазата на запознанства. Но знаете ли, че жените казвайки определени неща, които стряскат мъжете и за жалост лесно ги отблъскват? Ето някои от тези страховити диалози, думи, които жените използват, които карат мъжа да се отдръпне ужасен.

1. Да си купим еднакви дрехи

Ето защо много често мъжете се страхуват и бягат от красивите жени

Всеки човек, в това число и мъжете, имат различни предпочитания за половинка и виждат красотата по различен начин. Някои мъже избират п...

Да бъдеш малко лигав не е толкова зле, но не го прилагайте толкова бързо. След месеци познанство и достатъчно любов да поискате от мъжа ви да направи това е добре, но не и  в самото начало. Повечето мъже се чувстват по-малко мъжествени, когато са принудени да носят еднакви дрехи със своята партньорка и това също ги смущава.

2. Фигурата на бащата

Да мислиш за това наум е добре, но да кажеш на глас, че „ти си като баща ми“ е следващото ниво на ужас за повечето мъже. Първо, казвате, че сте привлечени от баща си? Второ, представяте си, че може да имате проблеми с таткото и точно с това мъжете не искат да се справят в началната фаза от запознанството.

3. Пароли за социални медии

Понякога може дори да не го осъзнавате, но ако го направите и все още го искате, е отвратително. Дори ако сте женени за човек, не трябва да питате за пароли. Поверителността и границите са от изключително значение.

Издирват 33-годишна жена от София

Шесто РУ-СДВР издирва Евгения Андреева Владимирова от София. Жената е в неизвестност от 13 октомври, когато е напуснала дома си в стол...

4. Мисъл за фамилни имена след месец

Някои жени си позволяват да стигнат дотам, че откровено може да изплаши всеки! Само след няколко срещи не можете да мислите за смяна на фамилията си. Ако искате, направете го в главата си (не окуражаващо), но никога не го казвайте на глас. Мъжете бягат от ангажимента такъв, какъвто е, камо ли след 2-3 срещи!

5. Псевдоними

Псевдонимите звучат сладко, след като сте заедно от известно време. Постъпването по този начин още е началото може да бъде стряскащо за всеки. Изкривяването на името му не винаги се оценява и думите като бейби, котенце, мишленце, слънчице и т.н. са строго забранени, ако искате връзката ви да продължи.

Понякога дамите приемат за даденост да са във връзка и често дори не осъзнават колко неподходящо реагират. Можете да решите проблема като поговорите по темата.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как да не се ядосваме, ако ни обидят?

Най-красивите места в Испания

Колега или колежка – кое е правилното?

Кога започват да излизат кърлежите

Митовете за кърлежите: Могат ли да скачат или да летят?

Яденето на твърде много захар причинява ли диабет?

Как да варим картофите, така че винаги да стават меки

7 съвета, които можете да следвате, за да запазите яйцата си свежи дълго време

Как да варим яйцата, за да се белят най-лесно

10 предмета у дома, които пречат на рутера

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Как да не се ядосваме, ако ни обидят?
Как да не се ядосваме, ако ни обидят?

Обидите са част от т.нар. агресивна комуникация според популярния психиатър Жак Лакан. Не знаем дали фактът, че се коментират и дефинират от психиатър...