Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Свръхчувствителност и раздразнителност ще измъчват дамите от различни зодии през 2022 г

16 декември 2021, 19:25 часа

2022 не обещва да бъде лесна. Сега все още не е ясно кой ще е виновен за това - планетите или Тигърът. Едно е сигурно: жените от всички знаци ще имат много периоди на свръхчувствителност и раздразнителност.

Овен

Началото на годината е подходящ момент Овните да реализират най-смелите си желания. В материално отношение успехът е възможен, но ще е необходима повече работа. Първата половина на годината обещава просперитет, но след това ще бъде малко по-трудно.

Телец

През 2022 г. непременно ще има мъж, който може да ги приеме такива, каквито са. Рутината ще бъде депресираща, особено през късната есен и зимата, когато прозорецът е сив и студен. Бизнесът и работата може да спрат в самото начало на годината.

Близнаци

Интелектуалната независимост ще бъде ключът, който отключва вратата към по-светло бъдеще. Разумно е просто да следвате основните цели. Не се страхувайте понякога да помолите близките си за помощ.

Рак

Тези жени ще направят големи крачки във всички сфери на живота, но преди началото на лятото. В края на зимата и първата половина на пролетта ще има идеално време за работа, грижи и домакински задължения. Тази година ще даде на много жени Раци верен спътник.

Лъв

Жените от този знак да очакват големи успехи в любовта, делата, работата и бизнеса, но само ако разчитат само на себе си. Втората половина на годината ще изисква най-голяма активност от жените Лъв.

Дева

Девите да не поемат отговорността да решават чужди проблеми, дори ако наистина искат да помогнат. Може би самите Деви ще трябва да прибягнат до молби за помощ. В любовта Девите ще срещнат мощна съпротива от недоброжелатели и врагове. Много от тези хора ще бъдат потайни.

Везни

Планетите ще дадат на красивите Везни билет за нов живот. Просто не трябва да пропускате знака на късмета в потока от проблеми и тревоги. Началото на годината е благоприятно за самоанализ, планиране и спокойни дейности.

Скорпион

Скорпионите ще успеят да изпълнят плановете си, но по пътя може да възникнат малки проблеми, които да забавят движението към щастието. Не трябва да се ръководите от чуждо мнение и мода. Трябва по-често да слушате вътрешния си глас.

Стрелец

От първите дни на 2022 г. трябва да програмират мисленето си за по-добър живот. Възможно е през януари, февруари и октомври върху тях да се стоварят нерешени въпроси и проблеми. Големи и приятни промени очакват представителите на този знак, но трябва да са решителни.

Козирог

В началото на годината направете одит и се отървете от ненужни неща, различни боклуци, както и токсични и остарели взаимоотношения. Една досадна работа също трябва да отиде на сметището. Време е да спрете да мислите кой на кого какво дължи.

Водолей

Трябва да отделите повече време на организационни въпроси. Водолеите със сигурност ще имат късмет, така че можете спокойно да експериментирате. Когато общувате с хората, най-добре е да се съсредоточите върху хумора, отзивчивостта, нежността и желанието да помогнете.

Риби

Рибите трябва да станат по-отстъпчиви и добродушни. Показната строгост и студенина могат да играят срещу тях, особено в любовната сфера.

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес