Свръхчувствителност и раздразнителност ще измъчват дамите от различни зодии през 2022 г

10245
Свръхчувствителност и раздразнителност ще измъчват дамите от различни зодии през 2022 г
Снимка: geralt / Pixabay

2022 не обещва да бъде лесна. Сега все още не е ясно кой ще е виновен за това - планетите или Тигърът. Едно е сигурно: жените от всички знаци ще имат много периоди на свръхчувствителност и раздразнителност.

Овен

Началото на годината е подходящ момент Овните да реализират най-смелите си желания. В материално отношение успехът е възможен, но ще е необходима повече работа. Първата половина на годината обещава просперитет, но след това ще бъде малко по-трудно.

Телец

През 2022 г. непременно ще има мъж, който може да ги приеме такива, каквито са. Рутината ще бъде депресираща, особено през късната есен и зимата, когато прозорецът е сив и студен. Бизнесът и работата може да спрат в самото начало на годината.

Кои зодиакални знаци ще са късметлии през 2022 г. според индийския хороскоп

Идващата година е приготвила редица изненади за всички зодиакални знаци. За някои от тях това ще бъдат изключително приятни моменти, до...

Близнаци

Интелектуалната независимост ще бъде ключът, който отключва вратата към по-светло бъдеще. Разумно е просто да следвате основните цели. Не се страхувайте понякога да помолите близките си за помощ.

Рак

Тези жени ще направят големи крачки във всички сфери на живота, но преди началото на лятото. В края на зимата и първата половина на пролетта ще има идеално време за работа, грижи и домакински задължения. Тази година ще даде на много жени Раци верен спътник.

Лъв

Търсите късмет през 2022? Ето кои са най-КЪСМЕТЛИЙСКИТЕ ви дни според зодията! - част 2

Нова година наближава бързо и след скалистите 2020 и 2021 г. не ви обвиняваме, ако е трудно да се вълнувате от това, което планетите са...

Жените от този знак да очакват големи успехи в любовта, делата, работата и бизнеса, но само ако разчитат само на себе си. Втората половина на годината ще изисква най-голяма активност от жените Лъв.

Дева

Девите да не поемат отговорността да решават чужди проблеми, дори ако наистина искат да помогнат. Може би самите Деви ще трябва да прибягнат до молби за помощ. В любовта Девите ще срещнат мощна съпротива от недоброжелатели и врагове. Много от тези хора ще бъдат потайни.

Везни

Планетите ще дадат на красивите Везни билет за нов живот. Просто не трябва да пропускате знака на късмета в потока от проблеми и тревоги. Началото на годината е благоприятно за самоанализ, планиране и спокойни дейности.

Търсите късмет през 2022? Ето кои са най-КЪСМЕТЛИЙСКИТЕ ви дни според зодията!_част1

Нова година наближава бързо и след скалистите 2020 и 2021 г. не ви обвиняваме, ако е трудно да се вълнувате от това, което планетите са...

Скорпион

Скорпионите ще успеят да изпълнят плановете си, но по пътя може да възникнат малки проблеми, които да забавят движението към щастието. Не трябва да се ръководите от чуждо мнение и мода. Трябва по-често да слушате вътрешния си глас.

Стрелец

От първите дни на 2022 г. трябва да програмират мисленето си за по-добър живот. Възможно е през януари, февруари и октомври върху тях да се стоварят нерешени въпроси и проблеми. Големи и приятни промени очакват представителите на този знак, но трябва да са решителни.

Козирог

Златна 2022 година очаква ТЕЗИ 5 зодии

Вече сме на прага на Новата година и е време да разкрием кои зодии определиха астролозите за такива с най-много късмет през 2022 г. Год...

В началото на годината направете одит и се отървете от ненужни неща, различни боклуци, както и токсични и остарели взаимоотношения. Една досадна работа също трябва да отиде на сметището. Време е да спрете да мислите кой на кого какво дължи.

Водолей

Трябва да отделите повече време на организационни въпроси. Водолеите със сигурност ще имат късмет, така че можете спокойно да експериментирате. Когато общувате с хората, най-добре е да се съсредоточите върху хумора, отзивчивостта, нежността и желанието да помогнете.

Риби

Рибите трябва да станат по-отстъпчиви и добродушни. Показната строгост и студенина могат да играят срещу тях, особено в любовната сфера.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Молитва преди изповед

Стихотворение за 27 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 27 април 2024

Таро хороскоп за 27 април 2024

Златните 8: Тези качества правят жената магнит за мъжете

Пукането на пръстите на ръцете е признак на нещо тревожно: Ето какво разкриват експертите

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 27 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 27 април /валутен калкулатор/

6 "невинни" признака, които карат жената да изглежда зле в очите на мъжа

10 признака на дъщеря, която е зависима от майка си

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Молитва преди изповед
Молитва преди изповед

Наближава краят на Великденските пости, а те задължително трябва да завършат с изповед за вярващите, които са ги спазвали.  Молитва преди...