Съвет за всяка зодия за днес, 26 СЕПТЕМВРИ

12303
Съвет за всяка зодия за днес, 26 СЕПТЕМВРИ
Снимка: iStock

Овен

В следващите дни няма да бързате много. Стрелци ще напомнят на Овни за домашните задължения, сега обяснимо са повече. Вашето внимание остава в служебните задачи, между колеги и партньори има интриги. 

Тези зодии са родени за бизнесмени

Телец

Повечето Телци има на кого да разчитат за сътрудничество – приятели и познати харесват идеите им за изява и бизнес, ако става дума за пътуване или ремонти, също могат да им препоръчат точните хора. От сегашни срещи и запознанства могат да тръгнат дълготрайни връзки.

Близнаци

Близнаците да го дават по-кротко. Едно, разправиите може да се усложнят и изострят. Второ, скоро ще видите, че ви се откриват по-различни и по-добри шансове за професионална изява и печалби, отколкото сега виждате. 

Рак

Раците да не разчитат веднага да намерят покровители и съмишленици, шефовете имат по-различни грижи от тях. Но вашата упоритост и такт са доста убедителни, а и сте склонни на известни компромиси. 

Лъв

Лъвовете сега ще намалят темпото, съобразяват се с трудностите, с различни планове на околните. Намирате допирателна между своите и техните интереси и ще решите важни задачи, а после ще преценявате как да действате. 

Дева

Девите да бъдат гъвкави, с такт и отстъпчивост ще прокарат някои идеи за работата на екипа. Притесняват ви финансите, в този период разходите са по-големи, може да имате и неразбирателства с близки, познати. 

Везни

Везните имат хубави идеи, колеги и партньори също са анализирали нещата, така че да не налагат на другите мнение. Обсъдете заедно всичко, ала предпазливостта при пречки и здравословни проблеми си е ваша.

Скорпион

Това са зодиите, за които октомври ще е златен месец!

За някои зодиакални знаци октомври ще бъде много по-различен от на други. По-топъл, по-слънчев и изпълнен с много повече късмет. Вижте...

Финансите наистина трябва да се гледат под лупа, разходите са повече, може да се наложи пътуване. Хубаво е, че идват приходи от забавени плащания, бързи поръчки. Скорпионите се ориентират доста точно с какво трябва да се заемат.

Стрелец

Но свършите ли с делата, чувствате се длъжни да общувате повече с деца и внуци, да се видите с приятели, роднини. Мнозина са доволни от професионална изява и бизнес. Макар че напоследък е имало пречки, справили сте се, печелите.

Козирог

Козирозите вече са поели доста ангажименти, да гледат да ги свършат прецизно и в срок, после ги чакат и домашни грижи. Обичате си къщата и искате да я подготвите за празниците, редно е да поискате и помощ от близки. 

Това са най-драматичните зодии! А вие дали сте една от тях?

ЛЪВ Управляващата планета на лъва е слънцето, което, нека си признаем, е природна и есетествена драма. Златните му лъчи са навсякъде о...

Водолей

Част от Водолеите искат да спечелят добре, за да могат да поглезят домашните си за идващите празници. Втори бързат, но така правят грешки. 

Разберете кои зодии са честни и кои лъжат постоянно

Риби

Група Риби трябва да поправят стари грешки, тази мисъл ги напряга, настройват се песимистично. Не бива, и другите имат своите победи и загуби, а сега ситуацията е благотворна за вашите идеи. 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как трябва да се грижи за себе си жена след 35 години, за да запази младостта си

Може ли тази толкова известна добавка да ни помогне да отслабнем?

След Цветница започва най-тъжната седмица за християните

Само в кои 2 дни може да се боядисват яйцата за Великден

Как е най-добре да се пържат мекиците от готово тесто?

Как се нарича страхът от открити пространства – и как се лекува?

Готвач издаде кои са перфектните гарнитури за агнешко месо

Пожелания за Цветница 2024

Най-хубавото стихотворение за Цветница

Любовен съвет за всяка зодия за 28 април 2024

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com