Тайните на младостта: 15 минути за здраве и красота

3501
Тайните на младостта: 15 минути за здраве и красота
Снимка: iStock/Guliver

Някои хора смятат, че трябва да отделят много време, за да изглеждат добре. Но е достатъчно да посветите само няколко минути на ден на красотата, за да бъдете здрави и красиви.

Всяка жена мечтае да бъде красива и да запази дълго време младостта си. Някои посещават салони и прекарват много време там, за да се поддържат в добра форма, а други дори не се и опитват, защото са сигурни, че така или иначе нищо от това няма да се получи.

9 тайни за красота, които не трябва да пренебрегвате

Красотата иска постоянство и правилна грижа. Придържайте се към правила, които са прости и ефективни едновременно. Променете живота си ...

Има тайни, които ще ви помогнат да бъдете млади за години напред. И не отнемат много време. Само 15 минути на ден са достатъчни, за да получите дневната си доза красота и здраве.

Със сигурност всяка от нас се възхищава на японките, които на четиридесет години приличат на двадесетгодишни момичета. Сега е дошло времето, когато много жени споделят своите тайни и искат всички да се чувстват красиви и обичани.

Една от основните тайни на японските жени е любовта и начинът, по който се възприемат. Много хора постоянно мислят как можете да се обичате с такива бръчки и несъвършена фигура. Когато отслабна и стана по-млада, тогава ще се харесам. Всъщност тук работи обратният метод. След като се научите да се приемате такива, каквито сте, ще изглеждате много по-млади и по-привлекателни. На първо място, обичайте себе си и всяка бръчка по тялото си и след това то ще ви отвърне. За да се научите възможно най-бързо, повтаряйте си това всеки ден. Няма да ви отнеме много време, но ефектът ще бъде невероятен.

Втората тайна е грижата за тялото ви. Много хора вярват, че жената трябва да бъде красива отвътре, но забравят за минималните грижи за кожата и тялото. Вътрешната красота е от съществено значение, но външната красота е също толкова важна. Никой не иска да се мотае с неподдържана жена, която има мръсна коса и грозни нокти. В същото време, не е необходимо да харчите пари за скъпи салони за красота. Можете също така да получите отлични резултати у дома. В крайна сметка много известни личности предпочитат да се грижат за телата си у дома и да се наслаждават на процеса. А добре познатата вана на Клеопатра ще ви помогне да повярвате във вашата привлекателност.

Най-непрактичните бюти процедури, които трябва да повтаряте постоянно

Салоните за красота предлагат на дамите цял набор от услуги, сред които е трудно да се направи избор. В същото време, повечето процедур...

Спортът  също трябва да се превърне в неразделна част от живота ви. Освен това, можете свободно да избирате дейности, които харесвате. Това могат да бъдат различни танци, които освен прилична фигура, ще развият у вас още повече женственост и сексуалност. Или може би предпочитате да бягате сутрин, по време на което имате възможност да съберете мислите си и да кажете любимите си мантри. Най-важният принцип е да харесвате това, което правите. Ако се насилите, тогава вместо красота, ще получите допълнителни бръчки и намръщено лице.

Какво общо имат 15 минути? Тайната е, че 15 минути на ден са достатъчни, за да усетите и забележите първите промени. Капанът за много жени е погрешното схващане, че грижата за себе си е отнемащ времето процес. Това не е вярно. Можете да започнете от малко. Например правете йога за 15 минути на ден или си направете маска за лице. Това правило се нарича правило на 15 минути и след месец-два резултатът ще бъде осезаем.

В крайна сметка стресът може да съсипе не само настроението, но и да даде сигнал на тялото, че е време да спрете да се радвате на живота. Това само ще влоши ситуацията. Погледнете мрачните хора, те винаги изглеждат по-възрастни. За да намерите вътрешна хармония и да приемете себе си, опитайте медитация , която ще отпусне мускулите ви и ще ви създаде позитивно настроение. Обичайте и се глезете при първа възможност

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си

Как да не се ядосваме, ако ни обидят?

Най-красивите места в Испания

Колега или колежка – кое е правилното?

Кога започват да излизат кърлежите

Митовете за кърлежите: Могат ли да скачат или да летят?

Яденето на твърде много захар причинява ли диабет?

Как да варим картофите, така че винаги да стават меки

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com