Така ще ядосате най-много всяка зодия

13489
Така ще ядосате най-много всяка зодия
Снимка: iStock/Guliver

Сигурно ви се е случвало да кажете на приятелка нещо, което според вас е напълно невинно, но тя моментално се ядосва или обижда. Хората са различни и реагират на различни неща. Вижте думите, които могат да "подпалят" една жена в зависимост от нейния зодиакален знак.

Овен

Има много неща, които могат да вбесят Овена. Тя е огнен знак и е лесно избухлива, така че дори да не нараните чувствата й, тя ще има какво да ви каже.

Тя наистина иска да е първата и най-добрата. Ако й посочите недостатъците или й кажете, че изостава от конкуренцията, ще ви изпепели с поглед.

Овенът е известен и с това, че винаги е в движение и прави нещо. Ако й кажете, че не е всичко това или че нещо е извън възможностите й, ще я нервирате. Не обича да бъде последна и определено не харесва да й се казва, че не прави достатъчно. Това ще подпали гнева й.

Телец

Телецът обича по-силно от всеки друг знак. Тя е надеждна и свръхпокровителствена и всичките й приятелки се чувстват като царици. Но е несигурна, когато става дума за отношението, което получава в замяна.

Най-лошото, което можете да й кажете е, че сте прекалено изморени, за да излезете тази вечер или сте се уговорили с някой друг, или някакво друго глупаво извинение. Тя влага много любов и грижа в отношенията си и очаква същото в замяна.

На всичкото отгоре се нервира от промени във вече направените планове. Това е все едно да й кажете, че не я обичате и не ви е грижа.

Близнаци

Най-лошото, което можете да й кажете е, че е колеблива. Тя вече го знае и това е една от големите й слабости.

Близнаците имат две страни. Могат да са забавни и социални, но изведнъж да станат сериозни. Могат да се справят с всякакви ситуации, но могат и да скачат от едно нещо на друго.

Може това да изглежда като слабост, но тя се бори с това всеки ден. Ако не можете да се справите с нерешителността й, не можете да се справите и с нея. И можете директно да си тръгнете.

Рак

Ракът е силно емоционален и чувствителен. Привързва се много лесно и обича да помага на близките си. Дава всичко за „своите хора“ и не е чудно, че се разстройва, когато й кажете, че нямате нужда от нея.

Тя е емоционално свързана с хората, които обича и ако й кажете, че не се нуждаете от толкова дълбока връзка, ще й трябват няколко седмици, за да се съвземе.

Седмичен хороскоп за 3-9 септември

Овен През тази седмица ще преминете на нова вълна. Активността ви и желанието за победа на всяка цена ще останат настрани. Сега е моме...

Лъв

Лъвът се гордее със страхотните си лидерски умения и цялостния си успех в живота. За нея не е трудно да бъде най-добрата, но ако някой не признава постиженията й, тя се побърква.

Тя наистина е много добра във всичко и побеснява, ако това се отрича. Очаква да получава признание и аплодисменти през цялото време, но понякога това просто не се случва.

Това е удар по егото й, но я и натъжава. Тя може да е арогантна понякога, но иска просто признанието, което заслужава.

ДОЧЕТЕТЕ ТУК!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Имайте едно наум: Тези храни могат да съдържат нитрати

Боядисване на великденските яйца: Природни рецепти от миналото

Как да се преборим с чувството за малоценност?

Защо суровите броколи са по-полезни от задушените?

Кога ставаме стари: Интересно изследване

Най-разтърсващото любовно българско стихотворение

Любовен съвет за всяка зодия за 29 април 2024

Таро хороскоп за 29 април 2024

Много мъдра притча за майката, която съсипала сина си с грижите си

Страстната седмица започна: Много силна молитва към нашия Ангел Пазител

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com